Buna.Ai putea sa iti faci cu nuantator sau cu spuma de par [eu am avut suvite roscate cu spuma si mi s`au dus la a 4`a spalare].
Buna!
Iei un nuantator ...si folosesti hartie dinaceea lucioasa de la ciocolata[bine se gaseste si la rola]
Iei o parte din folie [nici prea mare nici prea mica] o pui sub suvita dai cu pensula[sau cu ce te dai tu pe par] si apoi o impachetezi pe suvita[pai sa indoi suvita de par sa intre toata in folie]
Mai este si "trucul" cu punga ...iei o pung mare [sa iti incape capusorul] faci gauri cu andreeaua[de la crosetat] si aguresti punga si iti iei suvite si dai cu nuantatorul
Ps; trebuie sa te ajute cineva.
Nu cred ca exista ceva care sa reziste cateva spalari dar sa nu fie vopsea. Cred ca ai putea incerca cu spray special sau cu rimel [exista si special insa merge si cu rimel normal, e mai ieftin ], dar acestea ies la prima spalare.
Ai putea incerca si metodele "naturiste", cum ar fi : frunze de nuc fierte pentru blond, suc de sfecla cu apa pentru roz si suc de lamaie pentru blond [insa acestea nu prea se cunosc, adica aproape deloc].
O alta varianta ar mai fi suvitele atasabile sau mesele care pot fi scoase[eu folosesc suvite atasabile, sunt ok, insa din moment ce ai spus ca vrei sa-ti colorezi parul nu merg].
Eu mai folosesc si spary, cred ca pentru tine e cel mai bun!
Sper ca te-am putut ajuta. fundita?
Cu sampon.gasesti in hipermarket gen carrefour. si eu mi-am facut suvite si le face foarte bine. s-a dus dupa 6-8 spalari.
sper ca ti-am fost de ajutor:*
Depinde ce culoare are parul tau... daca e saten/ blond te poti face cu tinctura de castelani==> roz, violet de gentiana==>mov, albastru de metil==> verde...sau te poti face cu spray.sau sunt sampoane speciale, ce le poti gasi la farmacie. :*