| NPA a întrebat:

Cu ce echipa de fotbal tineti si de ce?laughing just curiouslaughing

Răspuns Câştigător
| ChristinaO a răspuns:

CFR Cluj.hai clujuuubig grin

11 răspunsuri:
| lol1232 a răspuns:

Cu Steaua why? Nu stiu demica mi-a placut fotbalul asa ca am ales o echipa si imi place foarte mult tu cu ce echipa ti?

| Floreenofficial a răspuns:

Anu asta cred ca cu steaua ca au cel mai bun lot+bogdan stancu smug
tongue

| Giz?z a răspuns:

Ce e atâta de râs? Jeez. Ţin cu Voinţa Sibiu(natal), „U" Cluj din Liga I, ca naţională cu România. De afară ţin cu naţionala Germaniei şi FC Barcelona(asta de ani, nu că sunt foarte buni acum).

Sibiu - oraş natal.
„U" Cluj - simbolul românismului în Ardeal.
România - sunt român
Germania - îmi place mentalitatea germană şi arhitectura germanică în general. Sibiu e cel mai frumos oraş din ţară din „vina" lor plus că mama e de origine.
Barcelona - A fost mereu o echipă spectacol chiar dacă nu la nivelul ăsta mereu şi simbolizează o apartenenţă etnică distinctă.

| crisS a răspuns:

Din Romania tin cu Poli Timisoara din mai multe motive:
1. Pentru ca reprezinta in primulrand orasul in care m-am nascut si traiesc
2.Pentru ca fanii acestei echipe fac o atmosfera extraordinara, greu de explicat in cuvinte la fiecare meci.
3.Pentru ca la meciurile echipei Tm suporterii nu injura si nu se i-au la bataie ( decat f. f. f. f. rar )
4.Pentru ca imi place fotbalul si consider ca Poli are destula ambitie pentru un viitor mai bun.
5. Pentru reusitele din trecut
6... si pentru viitoarele meci mari din care va iesi invingatoare

| PredatoR a răspuns:

Fortza Steaua!

| mihaelabr a răspuns:

Steaua! forta steaua, forta! happy
cand eram mica am ales sa tin cu steaua pentru ca fratemiu tinea cu dinamo laughing

| eluboy13 a răspuns:

Poli Timisoara. ii urasc pe aia care nu-s din Bucuresti si tin cu steaua... M**e Dinamo!

| Ririru a răspuns:

Eu sunt Rapidista! happy love struck

| Dienutsaa a răspuns:

Steaua fortaa.love struck

| DrOgAt_1508 a răspuns:

Dinamo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fortza Steaua

Întrebări similare