| Puiu_3680 a întrebat:

Cu ce echipa tineti, care este cel mai frumos moment trait alaturi de ea si cel mai trist moment. Care a fost primul meci al echipei preferate. Incep eu: Rapid, sferturi cupa uefa, cazul bricheta din meciul cu steaua atunci cand conduceam cu 1-0 iar primul meci a fost un FC National-FC Rapid 1-0 prin anul 2003 sau 2004 nu mai tin minte clar dar golul lui National il mai tin minte perfect.

4 răspunsuri:
| Darkus a răspuns:

Asa cum zici thu big grin

| Măriucaaaaaaa a răspuns:

Le ai cu fotbalul...sh eu tt rapidistha is da nu stiu prea multelaughing

| Claudiu2011 a răspuns:

Tin cu steaua din tot sufletul primul meu meci al echipei favorite nu l mai stiu ca ma uit de cand aveam vreo 7-8 ani acum am 21 iti dai si tu seama. intr-adevar ati ajuns in sferturile cupei uefa da dar sa aud cine va eliminat din sferturi? big grinbig grinbig grinbig grin normal steaua.eu nu neg valoarea rapidului sau a lui dinamo dar daca luam toate titlurile din liga 1 adica le adunam si pe a lu dinamo si pe a lu rapid si a celorlalte echipe nu stiu daca ajunge cate are steaua singura happy. oricum in cupele europene tin cu toate echipele romanesti.vedem ce o fi anul asta ca echipa mai slaba ca a stelei n-am vazut.f slaba.dar totusi tin cu steaua.imi amintesc 2-0 cu valencia la bucuresti mi se face parul de gainalaughing am vz videoclipurile d mii de ori si nu ma mai satur.sau 1-4 la dinamo kiev acasa nu ai ce sa mai zici.sau ne puteam si noi califica in primavara asta europeana dar cum sa te califici cand conduci cu 3-0 pe napoli si la sf meciului arbitru arata 4 minute de pelungiri si el tine 7 minute.oh go on arbitru ala era drogat a tinut clar cu napoli.dar in fine speram sa fie mai bine anul asta.bafta

| RrobByy a răspuns:

Eu tin cu dinamo