Mie intotdeauna mi-au placut Franta si Spania...doar ca la ora actuala ibericii au cele mai multe sanse sa castige
Mie intotdeauna mi-au placut Franta si Spania...insa la ora actuala ibericii au cele mai multe sanse sa castige cupa.
Salut!
Eu voi tine cu Argentina!
Sunt sigur ca Brazilia va face ceva!
Ronaldo nu mai joaca la nationala de vreo 2 ani ca e batranel iar Ronaldinho e cam...grasut si nu l-a mai convocat(perioada sa de glorie a fost la FC Barcelona-acum joaca la AC Milan si nu mai e asa de bun ca inainte, a imbatranit si el). )))
Sper ca te-am facut sa intelegi!
Cu Franta . Imi place echipa lor, si anul` trecut am tinut cu ei si au ajuns in finala, erau cat pe ce sa castige titlul dar i-au batut italienii . Oricum sunt convins ca vor face spectacol si la acest mondial. Abia astept sa vad meciu astazi Vizionare placuta iti doresc.
Pai in mod normal Brazilia ...cu ea tin, dar sa nu uotam ca si spania e tare, aste-a 2 sunt favorite, si la jucatori ce ai zis u de ei, Se pare ca nu au fost Inclusi in, Lot, bine de La ronaldo nu ma asteptam sa il convoace deoarece e la sfarsit de cariera si nu mai da acel randament, dar In schimb Ma asteptam Pe Ronaldinho sa il convoace, la Ac Milan unde joaca e ft In forma, Si facea Fata la Mondial, Asta e va privi de la televizor, meciurile . Hai Brazil.
Les_Adrian_1933 întreabă:
Yurisa întreabă: