| vladimirovici a întrebat:

Cu ce imi recomandati sa scriu la scoala?
pixul sau stiloul?

Răspuns Câştigător
| Simbolist a răspuns:

Eu iti recomand sa faci o investitie intr-un stilou bun, de calitate.Degeaba se plang unii useri de aici ca stiloul pateaza.Nu e adevarat, daca ai un stilou bun nu pateaza deloc! Doar daca scrii cu stilouri dinalea de 10 lei.Eu am dat 480 de lei pe un Parker si nu regret si nici nu voi regreta toata viata.Iar cu pixul nu crii mai repede ci doar fircalesti mai repede

12 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Cu pixul pentru ca scrii mai repede si nu ai nevoie de rezerva si asa mai departe.
vorba lui @PerfectAngel, daca esti in clasele 1-4 nu ai voie sa scrii cu pixul.

| Anonymus314 a răspuns:

Pixul

| PerfectAngel a răspuns:

Daca esti in 1-4 nici nu ai voie sa scrii cu pixul.
Dar daca esti 5-8; 9-12 majoritatea scriu ci pixul. daca ai scris frumos scrie cu pixul daca ai scris urat scrie cu stiloultongue

| Bobbb a răspuns:

Pixul.

Răspuns utilizator avertizat
| Adrian4123 a răspuns:

Poi... Daca scrii cu pixul scrii mai repede dar mai urat, daca scrii cu stiloul scrii mai fumos dar mai incet. Daca esti in clasele 1-4 scrie cu stiloul ca invatatoarea mai asteapta. Daca esti clasa a 5-a sau mai mare scrie cu pixul pentru ca profesorii nu asteapta dupa tine!

Răspuns utilizator avertizat
| scumpik99 a răspuns:

Cu ce iti vine tie mai bine la mana. Daca te-ai obisnuit cu pixul scrie cu pixul dar daca iti place mai mult stiloul cu stiloul.Stiloul scrie frumos dar poate pata caietul cu cerneala. Pixul in schimb nu pateaza dar pixul nu scrie asa de frumos ca stiloul.
P:S:Ceea ce conteaza e sa scrii frumos si sa ai grija ceea ce scrii.O zi frumoasa.

| JungHaYo a răspuns:

Pix

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma doare n pix cu ce scrii tu laughing

| Piisiiiii a răspuns:

Stilul: pateaza, scrie geru, te murdareste, scrie frumos. Pixul: scrie foarte putin urat (scrie destul de frumos), nu pateaza si nici nu te murdareste. Eu am inceput sa scriu cu pixul si este mult mai bune. Acum sunt curata pe mainiwinking

| palmaciu a răspuns:

Stiloul e mai cool

Întrebări similare