| dulcika_2912 a întrebat:

Cu ce preferati sa umpleti clatitele? Idei plsssbig grinbig grinbig grin! funditawinking!

Răspuns Câştigător
| Scuturici a răspuns:

Buna, mia imi place gemul de capsuni sau de visine sau fineti... poate chiar toping de ciocolata, sau fructe... Pofta buna! Alege ce-ti place mai mult!

15 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

Nutella :X

| LoL a răspuns:

Eu am mancat clatite cu gem, finetti si ...INGHETATA e fenomenal

| мιѕѕнαρριηєѕѕ a răspuns:

Clatitele sunt pretextul umpluturii pentru ca le poti umple cu orice iti ce`ti trece prin cap.
Daca vrei sa le servesti ca aperitive, le poti umple cu: branza telemea si sunca; cascaval si sunca; branza topita si sunca; ficat de pui inabusit sau facut la gratar; cartofi copti si legume coapte; spanac; branza de vaci si marar; ciuperci etc.
Daca vrei sa le servesti ca desert clatitele se pot umple cu: mere coapte cu zahar caramelizat; pere caramelizate; fructe din compot; banane si frisca; visine si budinca; budinca si frisca; ciocolata; nuci caramelizate; branza de vaci, zahar si stafide etc.

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Cu finetti :X

| Kissy123 a răspuns:

Fineti,gem de capsuni...sau alt fel de gemuri...

crema nu prea dar ottfelul de ex poti sa le pui cu friscahee hee

| 発行機関月は地獄に行く a răspuns:

Cu gem sau cu branza.

| CandyGirl_5618 a răspuns:

Cu finetti

| Freky a răspuns:

Finetti, gem de toate felurile, cu ciuperci, simple, doar cu zahar, si incearca combinatii noi.big grin

| IonutGosa a răspuns:

Dulceata,zahar,finetti...

Am un prieten care mananca cu branza:devil

| Delyaa a răspuns:

Mie imi plac cu cascavallove struck cand clatita ii aproape gata,inainte sa o iei din tigaie, razalesti niste cascaval, apoi impaturi clatita.rezultatul? grozav.clatite cu cascaval topithappy

| MissCupcake_7313 a răspuns:

Cu miere si nuci sau cu iaurt de capsuni cu bucati mari sau budinca/crema de vanilie zahar si multa ciocolata amaruie rasa sau cu caramel!:X:X:XFunda?:*

| SereSmile a răspuns:

Este la Roala ( eu de acolo imi iau clatite cand nu am chef sa le fac ) deci este pireu de castane adica ii ca si untu o bucata si razalesti din ea (o gasesti de obicei la magazinele mari), eu ador clatitele cu pireu de castane si frisca sau cu finetti si banane, mai poti sa mananci si clatite sarate adica cu sunca si branza sau tot felul de combinati, lasa imaginatia sa curga laughing

| SereSmile a răspuns:

Scuze Rolala, ma tot incurc la numele asta, si ideea cu cascavalul topit este foarte buna big grin

| Azeℓℓe a răspuns:

Mie imi place cu gem sau zahar big grin Acum, preferinta ta. Dar cu gem e bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Branza dulcewinking

Întrebări similare