Nu am auzit de un anume program, dar eu aveam o metoda destul de bunicica dar veche.
Imi faceam un id si spuneam la cat mai multa lume ca pot afla parole daca isi trimit acolo id si parola lor si id-ul celui care vor sa ii afle parola
Drag copil cu retard cronic, fiecare are dreptul la intimitate, drept pe care nici tu, nici alt tampit ca tine nu-l poate incalca. Ce vrei tu sa debitezi prin fraza "nu mai folositi calculatorul daca nici macar nu stiti programul de spart parole pe mess..."? Ti se pare cumva ca ţelul unora in viata este de a-si petrece timpul spargand parole? Mai bine ai lua un caietel si un pix si ai invata sa scrii litera "a" de mana, sau citeste o carte (poate chiar si de informatica, tehnologie...cine stie, te poate ajuta sa elucidezi misterul programului de spart parole). In caz ca nu stiai, persoana pe care vrei tu sa o fraudezi in modul acesta poate lua oricand legatura cu cei de la AOL-Yahoo si se va descoperi cine a incalcat regulile de securitate ale programului, astfel ca risti o groaza de chestii. Vorbeste si cu niste tampiti care acum isi irosesc zilele in puscarie sau platind amenzi usturatoare tot din cauza a ceea ce intentionezi tu sa faci! Gandeste de doua ori inainte sa faci ceva!
Sfat:daca tot vomiti, vomita-ti si prostia!
Apropo, nu mai incarca TPU-ul cu intrebari stupide!
Hai pa-pa!
Stiti ceva? imi vine sa vomit de la raspunsurile voastre vroiam sa vad ce ziceti nu mai folositi claculatorul daca nici macar nu stiti programul de spart parole pe mess ma faceti sa rad.Cred ca nu prea stiti multe despre calculator de fapt nimic.
La ce ti-ar folosi asa ceva? Fiecare are intimitatile sale care trebuie respectate! Daca am urat ceva la oameni este faptul ca unii isi bat capul cu problemele altora dar viata lor este de tot ...rasul ca sa nu zic altfel!
Ce intrebari tampite. nu exista astfel de programe! exista alceva, dar in probleme de hacking nu cred ca vei fi ajutat aici
Pai ca sa fiu clar la intrebarea ta... nu se afla cu un program se poate afla dar nu este un rpogram pentru asa ceva stai si studiaza siteul si punetzi mintea la contributzie daca vrei sa aflii o parola. asta in cazul in care este parola de la contul tau... daca vrei sa aflii parola iubitei tale pentru ca iti este frica ca vb pe net cu baietziii poti sa o lasi balta ca nu vei reusiii
In principiu asa ceva nu exista.
Dar se poate cu niste KeyLog-uri (parca asa se numesc) instalate pe calculatorul "victimei" care inregistreaza literele tastate.
Daca vrei sa afli parola de la Messengerul cuiva, citeste cu atentie randurile de mai jos si fa intocmai. Probabil ca multi ti-au spus ca nu se poate asa ceva. Ei, bine, exista o bresa de securitate in Yahoo Messenger care permite aflarea parolelor.
Inainte de toate, trebuie sa stii ca asa ceva este ilegal iar metoda descrisa mai jos este doar cu titlu de exercitiu. Nu trebuie sa o folosesti niciodata deoarece este impotriva legii si daca faci asa ceva incalci intimitatea celorlalti.
Vulnerabilitatea de care sufera Yahoo Messenger se bazeaza pe faptul ca pentru a face posibila comunicarea intre doua sau mai multe computere, fiecare calculator trebuie sa deschida un port de comunicatie. Acest lucru trebuie sa permita accesul fiecarui computer dinspre si spre celalat computer. Adica, fiecare calculator comunica celuilalt calculator parola de acces la contul de Messenger. Comunicarea se face criptat, insa exista o metoda simpla de decodificare a parolei.
De exemplu, parolele tuturor celor pe care ii ai in lista sunt stocate pe computerul tau. Le poti afla pe toate deodata, sau pe rand. Cel mai bine este sa le afli pe toate deodata.
Deci, deschide Messengerul, apasa Ctrl M (tii apasate tastele Ctrl si M in acelasi timp).
Se va deschide o noua fereastra. Faci click pe primul nume din lista de contacte, derulezi pana la ultimul contact, apesi pe tasta Shift si dai click pe ultimul nume. In acest mod ar trebui sa selectezi toata lista.
Dai OK.
In fereastra care se deschide scrii:
password:[xxxxxxxxx]
unde xxxxxxx inlocuiesti cu parola de la Messengerul tau. In acest fel, te autentifici si pacalesti computerul sa-ti afiseze parolele celorlalti. Apesi apoi pe Send.
Cauta dupa aia pe desktop un fisier. xsl care poate sa aiba ca nume toidi sau diputs si-l deschizi. Acolo se afla parolele.
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: