Pix, pentru ca e mai ieftin si nu trebuie sa ii tot bag cerneala. Dureaza mai mult.
Eu întotdeauna cand scriu cu stiloul scriu mai frumos, mai ordonat
decat cu pixul. Dar este mai comod pixul.La un curs, unde trebuie să scrii repede aproape fără să te uiţi, cu stiloul nu faci treabă!
Acum cu tastatura. Altfel, cu pixul, sotia mea, invatatoare, prefera stiloul, zice ca e mai bine sa scrii cu stiloul. Eu nu o cred - mi-e mai usor cu pixul. Insa tot ea zice ca e si mai elegant cu stiloul.
Cu stiloul e mult mai bine pentru ca daca gresesti poti sterge cu picul si nu se vede. Pixul nu se poate corecta decat cu corectorul dar se vede pata. Eu folosesc intotdeauna stiloul
Eu scriu cu pixul, dar cel mai bun este stiloul deoarece pixul iti deformeaza scrisul!
Cu pixul scrii mai repede. Unele pixuri scriu si frumos dar sunt mai scumpe si la stilou trebuie sa schimbi rezerva frecvent.
Eu personal scriu cu pixul. Atat stilou cat si pixul sunt foarte bune, insa stiloul da mai multa eleganta in modul de prezentare al scrierii.
Eu scriu mai des cu stiloul pentru ca pot face literele mai bine si mai frumoase.scriu si cu pixul dar rar...
LiimeXdx întreabă: