Eh, multe, depinde de dispozitie si cat timp liber am la dispozitie.
cate un iesit in oras la vreo berica, cate o plimbare prin parc, un film, un citit, o piesa de teatru, net, TPU, iesiri in natura din cand in cand. si or mai fi ele dar alea sunt mai rare.
Pai mai multe: net, TV, mess, sa ma joc volei, sa ingrijesc papagalul si afara cu fetele:p
Eu si sotul suntem pensionari asa ca avem timp liber destul: mergem in parc, citim, dezlegam rebus, integrame, ne ocupam de gradina din fata casei(avem multe flori), si bineanteles eu ma ocup cu...TPU
Cd pot sa ma dezlipesc din fata calculatorului am de renovat incalzirea centrala, de reparat peretii unei camere ca s-o zugravesc, am facut rame si site pentru usi si geamuri, am facut un grilaj de lemn pentru o usa cu sita fiindca o rupeau pisicile catarandu-se pe plasa, ud zarzavaturile si fac lectii q plozii care au mai putina tragere de inima decat un militian pensionat.mai fac si cate 1 exercitiu la violoncel din an in paste.nu ma plictisesc.
Parc cu copilul cu role si biciclete, circ (maine mergem la Medrano), teatru, film, muzee, si cateodata excursii cu copilul cu trenul la munte, intalniri cu prietenele.
Ascul muzica, ies cu prietenele, stau pe mess, intru pe TPU, ma uit la tv, ma duc la scoala(cls a 8) si cam atat
Citesc, ajut copii daca este cazul la teme, mai fac o prajitura si nu in ultimul rand imi place sa raspund intrebarilor de pe acest site.
Curatenie, mancare, relaxare cu nepoteii care-mi dau foarte multa energie, rebus, plimbari si abia astept concediu sa merg la munte la aer curat.
Cand este timp urat si stau in casa mi-am facut un site despre vedete si fite (www.clickaici.com)si ma "delectez" postand tot felul...nu e nu stiu ce dar decat nimic...
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: