Si am uitat sa va spun ma ocup de ingrijirea gradinii, am o gradina superba, cu flori super, acum la loc de cinste sunt trandafirii in diferite culori si manusa maicii domnului cu un parfum ametitor. In cateva zile imi infloresc crinii si tot asa am flori pana toamna tarziu...
Cu de toate:curatenie, gatit, spalat, citit, excursii cu familia ...si bineinteles TPU.
TPU este principalul, adica aici sunt ajutata si ajut si pana termin de raspuns la toate intrebarile noi, se face seara.
Nu mi-am facut program. De obicei, mai rar ma joc la calculator, ma uita la TV (stiri, desene...). Pe primul loc... scoala... imi ocupa cel mai mult timp cu temele ei ...
Prieteni, iubitul, facut curat, citit si net... acum ca scoala s-a terminat pentru mine... ce altceva pot sa fac... a. A si sport .
Servici, gatit, spalat, calcat, curatzenie, apoi nepotzelul, de fapt el ma ajuta la toate
gradina am transformat-o in parc
multe flori tufe pietre un mic lac
apropo cred ca miine infloreste primul nufar
seara pe TPU pina se inchid ochii
Merg la scoala, lucrez, alerg, ies in oras, citesc, stau aiurea la calculator
Cel mai mult imi place insa partea de relaxare - sa lenevesc in pat in diminetile de weekend, sa calatoresc de cate ori am ocazia si sa ma uit la filme
Yurisa întreabă: