In sezonul 2 (Violetta 2) Tomas o sa dispara. o sa ramana Leon cu un baiat Diego.
Poti cauta pe Facebook pe pagina oficiala Violetta (in spaniola)
Enjoy Violetta.
In sezonul 2 Violeta va fi cu Lion si Tomas o sa dispară si in locul lui o sa apară un alt băiat Diego, mie imi place de el.
Dar acum am si eu o întrebare:de ce nu mai este Tomas in sezonul 2?
O sa mai fie si sezonul 3?
Probabil ca Tomas nu a mai vrut sa joace intr-un film pentru copii!
Al doilea sezon va fi filmat în Spania. După întoarcerea lui Tomás în Spania, Violetta se întoarce la Leon, dar Diego (un nou personaj) face tot posibilul pentru a îi împiedica. Germán este întotdeauna protector cu Violetta, dar acum este mult mai tolerant. Francesca îl întâlnește pe Marco, care se îndrăgostește de ea. Jade angajeaza un spion pentru a-i separa pe Angie și German. Leon se apuca de motocros si se indragosteste de o fata pe nume Lara.
Vio va afla că Diego avea un plan cu Ludmila ca să o dee pe ia afară și la urmă va rămîne cu Leon.
Un prieten a vazut Sezonul 2 si 3 in Spania el zice ca o sa fie cu Laion pentru ca violeta il va vedea pe tomas cu alta fata.
Funda?
Violetta va ramane cu Leon, chiar daca unii zic ca va fi cu Diego. Leon nu va fi cu Lara deorece Violetta cu Lara se vor certa si Leon va tine cu Vio. Sper ca te-am ajutat. Fundita?
Si cine ti-a zis tie ca Leon nu va fi cu Lara mai aschilopat-o? Ca se vor saruta mai tarancut-o.
Cu Leon.Lasfarsitul sezonului 2, laspectacolul de sfarsitde an, udupa ulta melodie ei doi se saruta.
De ce se saruta
Nu stiu.
uite:
http://www.youtube.com/watch?v=7fJrG2-eQCA
Scuze, aia a fost vara-mea mai mica care e nebuna dupa Violetta.
Va ramne cu Diego caci in episodul 40 il saruta de bunavoie, iar diego ii spune ''te iubesc'', iar ea rade si il saruta! Cu leon nu va fi, el va fi cu Lara, iar Tomas va pleca in Spania! Fundita?
Cu Diego un personaj nou care o saruta pe violetta la televizor la sfarsitul cantecului eu soy asi cauta si vezi (violetta y diego eu soy asi ) iar Leon o paraseste
Va fii cu Leon si Tomas nu va mai aparea! In schimb in locul lui Tomas apare Diego care se lupta cu Leon pentru Violetta! Banuiesc ca va ramane cu Leon! Oricum Tomas in sezonul 2 nu v-a mai fii
Si eu banuiesc la fel
In sezonul 2 (voletta2 ) violetta va fi cu Leon la inceput iar la sfarsitul sezonul 2 va fi cu un baiat diego. funda?
Cred ca va fi cu diego pentru ca e posiil ca tomas sa plece iar leon sa fie cu Lara dar si in sezonul doi vor fi impreuna Leon si Violetta
Tomas pleaca in Spania si violetta ramine cu leon fiind amindoi impreuna dar apare un baiat diego care se indragosteste de violetta de la prima vedere si face tot posibilul sa o cuceriasaca.
violetta nu mai poate suporta cu diego pentru ca el o urmareste peste tot locul si diego s-a dus sa invete la studio 21 di in ep 20 la un cocert diego si violetta cinta impreuna eu soy asi si la sfirsitul cintecului violetta se alunica si diego o prinde si o saruta dar leon vazind a inteles ca violetta la sarutat -pe el, de atunci leon si violetta s-au despartit in ep al 40 diego devine impreuna cu violetta si leon cu lara dar la sfirsitul sezonului leon se inpaca cu vilu si in ep 80 la concert vilu cu leon se saruta, acum terog frumos imi dai o fundita ca tare vreau una n-am ni ci una
La inceput va fi impreuna cu Leon dar din pacate Leon va ramane cu o fata Lara iar Violleta cu Diego