.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a întrebat:

Cu ocazia minunatei zile de 1 Martie le urez tuturor utilizatorilor TPU.ro un calduros La Multi Ani, fericire si multa sanatate! Sa speram ca aceasta minunata zi ne va face mai buni! Mihai

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru gand bun, asemenea iti doresc!

11 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Multumesc frumos de urare - si va urez si o primavara senina, plina de bucurii si multa sanatate, Roxana

pupimik
| pupimik a răspuns:

Multumim ...la fel si tiebatting eyelashes

mlm
| mlm a răspuns:

Intotdeauna in inimile noastre vor incolti ghiocei, iar bunatatea noastra va ajuta suflete lipsite de speranta,, multumim de urare si iti doresc sa ai o primavara frumoasa si plina se succese si realizari.

| DenissaDeea a răspuns:

SI voua va dorim multe multe bucurii o primavara frumoasa, cu belsug si sanatate. din partea F.Corlade

| Dara a răspuns:

Multumesc! O primavara cu mult soare in suflet, cu ghiocei, cu zambete si multa fericire iti doresc si tie, si prietenilor de aici!

tundenana
| tundenana a răspuns:

Multumesc pentru urari... pentru mine vorbele frumoase sunt mai semnificative decat martisorul in sine... da pana la urma cum a ramas? ai luat la toate fetele din clasa martisoare? sunt curioasa de reactia lor... Duminica placuta...

doiny
| doiny a răspuns:

Multumesc la fel...1 martie calator, pe aripi de vant usor, sa iti trimita-n dar bucurii, sanatate si iubire!

| crisa a răspuns:

Multumesc, happy si eu imi doresc sa avem o primavara linistita, insorita si plina de succese! happy La multi ani!

| mirunik a răspuns:

Multumesc la fel primavara sa iti intre in suflet cu bucurie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mulțumesc frumos. Primăvara să aducă pentru cei care sunt alături de noi și nu numai bucurii, veselie, realizări cât cuprinde, fericire, gingășie, bunătate și multă sănătate.
Pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce de mesaje... Frumoase! Am gasit un mini-video potrivit pentru ziua de 1 Martie http://va-invit-sa-cream-un-blog.blogspot.com/......ti-un.html dedicat tuturor. Carra