Multumesc frumos de urare - si va urez si o primavara senina, plina de bucurii si multa sanatate, Roxana
Intotdeauna in inimile noastre vor incolti ghiocei, iar bunatatea noastra va ajuta suflete lipsite de speranta,, multumim de urare si iti doresc sa ai o primavara frumoasa si plina se succese si realizari.
SI voua va dorim multe multe bucurii o primavara frumoasa, cu belsug si sanatate. din partea F.Corlade
Multumesc! O primavara cu mult soare in suflet, cu ghiocei, cu zambete si multa fericire iti doresc si tie, si prietenilor de aici!
Multumesc pentru urari... pentru mine vorbele frumoase sunt mai semnificative decat martisorul in sine... da pana la urma cum a ramas? ai luat la toate fetele din clasa martisoare? sunt curioasa de reactia lor... Duminica placuta...
Multumesc la fel...1 martie calator, pe aripi de vant usor, sa iti trimita-n dar bucurii, sanatate si iubire!
Multumesc, si eu imi doresc sa avem o primavara linistita, insorita si plina de succese! La multi ani!
Ce de mesaje... Frumoase! Am gasit un mini-video potrivit pentru ziua de 1 Martie http://va-invit-sa-cream-un-blog.blogspot.com/......ti-un.html dedicat tuturor. Carra
Raymiiiii întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: