Nu este un semn de sanatate sa fii bine adaptat la o societate profund bolnava.
"Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau, e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau" / Razvan si Vidra/Alexandru Lapuseneanu.
De asemenea imi plac si urmatoarele proverbe :
" Lenesul moare de foame, calul de drum lung si prostul de grija altuia "
"Faţa iti arata viaţa "
"Cu omul rau si cu prostul, nu e bine sa stai la masa. Primul te poate lasa flamand, al doilea te poate indispune"
An eye for an eye makes a blind world!
Learn to write your pain oh the sand and the joys on the rocks!
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams
Open your eyes and look inside you. Are you satisfied with the life you going!
Si tu esti o frunza sa stii... oricine in lume ai fi!
God gave us the gift of life; it is up to us to give ourselves the gift of living well. Voltaire
Deciziile bune provin din experienta si deseori experienta provine din decizii gresite. Rita Mae
Mai bine sa mori in picioare decat sa traiesti in genunchi.
cateva..sunt multe
Deciziile bune provin din experienta si deseori experienta provine din decizii gresite. Rita Mae
"Cel care e îndrăgostit cu pasiune devine inevitabil orb din cauza obiectului iubirii sale, deşi în general îşi recapătă vederea la opt zile după căsătorie.
" (Immanuel Kant)
"Tribunalul acesta pe care omul il simte in el este constiinta" Immanuel Kant.
Ba eu cred ca va avea raspuns castigator.Chiar daca nu desemnezi tu, altcineva o va face... Poate un anonim sau poate ca voturile isi vor spune cuvantul.
N-am sa ajung pe culme? Se poate foarte bine.
Dar vreau sa urc atat cat am sa pot, prin mine.
"Sa dai, sa dai, iata marea fericire a vietii. Sa dai mai ales la timp, fiecare lucru la vremea lui. Sa dai rasul, sa dai lacrimile... sa-ti traiesti avanturile, sa-ti traiesti durerea... sa inhati raza de bucurie care fuge, sa-ti arati dintii frumosi in rasul pe care niste ochi umezi ti-l cersesc, si apoi, apoi sa plangi nebuneste, din toata inima, satula de bucurie! Sa plangi un timp... si apoi sa razi!"
Al meu este acesta:
Cat e roata de patrata tot se-ntoarce ea odata:X:X:X:X:X:X:X
Si un motto:
"Maybe God wants us to meet a few wrong people, before meeting the right one. So, that when we finnaly met the person, we will know how to be grateful for that gift!"
(l-am gasit cu multi ani in urma, fara autor; daca stie cineva autorul sa imi spuna si mie. nici macar nu imi aduc aminte unde l-am gasit, dar ma reprezinta...)
"Dragostea este sentimentul ce vine in galop si dispare in varful picioarelor."