| RoxanaCher a întrebat:

Cui i s-a mai intamplat sa puna o intrebare si sa primeasca raspunsuri de genul:'si cu scoala cum mai merge?','vezi-t- de scoala', 'mai ia o carte si citeste' sau sa nu aiba nicio legatura cu intrebarea?

11 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Se mai întâmplă să primeşti şi răspunsuri de tipul asta. Sunt persoane care nu vor să ajute ci pur şi simplu să fie răutăcioşi, asta depinde în amre parte de caracter. şi eu le mai spun unora asemenea lucruri dar doar atunci când excelează în ceea ce fac, limbaj de mess etc. Oricum le răspund şi la întrebare. Ce poţi face tu e să raportezi acele răspunsuri şi gata! Baftă!

| Razvan a răspuns:

Da primesti raspunsuri de genul daca ai 13 ani si iti bagi in vagin telecomanda sau daca ai 14 ani si faci un threesome(frate la 14 ani nici nu avem net) sau daca ai 15 ani si sugi acadele cu ochii inchisi ca ti-e rusine sa o faci normal "ca e pacat"
Mi-e sila.Sincerstraight face

| IrinaAndreea a răspuns:

Daca aparent raspunsul nu are nicio legatura cu intrebarea, probabil e pentru ca respectivii nu prea stiu sa scrie sau sa se exprime corect.

| Dove a răspuns:

Probabil ca in intrebarea ta ai scris cu multe greseli si ei in loc sa-ti raspunda teau facut remarcare la asta.

| TeoIonela a răspuns:

Mie! Eh, niste pampalai.laughing
Bafta!winking

| raissa a răspuns:

Nu am patit dar conteaza ce intrebare ai pus.sunt multi oameni care comenteaza aiurea si nu stiu cum sa judece sa certe sa fie rautaciosi. nu ii baga in seama si o sa iti fie mai bine :* bafta

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Mie nu, dar unii raspund asa pentru ca sunt foarte mici, varsta cei care pun anumite intrebari.de exemplu una de 11 ani a intrebat ca de ce nu are prieten.sau cand pune o intrebare si are greseli de exprimare.Atunci e logic sa raspunda asa happy

| Anonim_4683 a răspuns:

Primesti raspunsuri de tipul asta atunci cand scrii incorect. Pt ca sunt unele don`shoare care intreaba dk au ramas insarcinate dk... si nu scriu corect. Ele au 12 - 13 ani si le intereseaza sexul in loc sa invete sa scrie corect. Sti?

| JustMee_5020 a răspuns:

Mie.Asta inseamna ca nu vroia sa iti raspunda la intrebarea ta asa ca a shimbat subiectul.winking

| Serendipity17 a răspuns:

Da straight face prostii, aia nu au ce face straight face

| Alexandra:) a răspuns:

Pai, daca pui o intreabare destul de stupida, nu stii sa te exprimi corect, sau daca pui o intrebare in scris si nu stii sa folosesti semnele de punctuatie, etc, De exemplu: "unde este fetele?" sau ceva de genul, e normal sa primesti asa raspunsuriwinking