Si eu...mai ales ca acest an voi fi boboaca, vreau sa-mi cunosc colegii, profesorii, noi prieteni, noi intamplari...
Sincer mie imi pare rau ca se termina vacanta,aveam o multime de timp liber, ma vedeam des cu prieteni in oras, stateam la calculator la TV, fara sa ma bata gandul ca trebuie sa imi fac temele sau sa ma duc la scoala.Dar totus nu imi pare rau ca incepe scoala, pentru ca anul asta mi-am propus sa fac niste schimbari in legatura cu modul meu de a invata si vreau sa vad daca le pot face, si de ce nu vreau sa imi vad si colegi.Imi este dor sa ma cert cu unii dintre ei.
Si oricum,la scoala in unele momente ne mai si distram adica LOOl, cui nu ii este dor sa il vada iaras pe tupeistul clasei cum comenteaza la profii, si cum isi bate el joc de fiecare ora, pe barfitoarele clasei cum se barfesc intre ele, pe baieti cum se bat, si de mine care ma cert mereu cu vreo 2 colegi.
Si acum probabil ma vei compara de celebra doamna de pe internet, ea fiind intrebata daca tine post si a inceput sa explice acolo in limba ei fara sa dea un raspuns exact.Deci da vreau sa vina scoala. Oricum decat sa stau si sa ma oftic ca s-a terminat vacanta cand stiu clar ca nu pot face nimic sa o lungesc, mai bine ma bucur de ultimele zile si incerc sa gasesc motive pentru care merita sa merg la scoala.
Hey. Si eu la fel..si sa inceapa pentru toate nebuniile facute cu colegii. :*
Da si eu vreau sa imi vad colegi si cand se suna inca sa mai stam afara sa vorbim si sa strige doamna dupa noi si noii ii zicem ca nu am auzit clopotelul
Eu nu vreau scoalaaa DELOC! vreau sa pierd in continuare noptile, sa ma distrezzzzz, sa stau numai plecata! deja imi e dor de vara.
Si eu sunt boboaca si sincer nu vreau sa inceapa..mereu cand ma gandesc la asta imi revin in minte scene de la ascultare, teste...si no me gusta )
Eu abia astept sa inceapa scoala, deaorece sunt boboaca si abia astept sa-mi cunosc colegii si profii!:X
andreeaaa1 întreabă: