Mie imi place pokemon de cand a aparau sunt un mare fan am toate jocurile episoade etc
Eu il ador am vazut toate sezoanele in afara de best wishes si toate filmele e cel mai bun serial din lume
Mie.Sunt foartee dragutesa te uiti si tu la pokemon dar din pacate nu mai dau la TV. Daca vrei baga id meu darius.cojocaru@yahoo.com si vb despre pokemon, iti spun un site cu desene pokemon din 1999 pana acum cu desene pokemon in limba romana unele nu dar scrie jos in romana(titrare).
funda? pls te rog
Raduqu plss imi dai si mie un joc? da nu aici add la mess boanca. vlad@yahoo.com
Mie nu imi place Pokemon in sine ci Mew! Mew! Mew! Mew! Mew! Mew! Sunt cel mai mare fan Mew. Am toate jucariile, hainele, jocurile video, filmele cu Mew! Din prima clipa cand l-am vazut am stiut ca sunt cal mai mare fan al lui. Cand am terminat primul film nu ma mai puteam oprii din plans si tot ziceam ca il vreau pe Mew. Si atunci m-am mai uitat incaodata la film si l-am desenat pe Mew aproape identic ca si acolo. Si am avut cel putin 10 vise cu el! Il iubesc. Nu degeaba sunt cel mai mare fan!
Davyduchiha2001 întreabă: