| frumusikasuper1000322 a întrebat:

Cui ii place povestea asta:
Deci cand era sa plecam la munte (era 4 dimineata)cand sa ncarcam bagajul in msina sa luat curentu(am casa mare deci era greu sa umplam ca umblamcu lumina de telefoane si lanterne)si in sfarsit a venit curentul (a da si eu cand nu era curent eram jos cu mama fratemiu si o prietena si tata era susbig grin)si cand am plecat am ajuns la benzinarie de la iesirea din oras ei si cand eram acolo am uitat laptopul acasa(neam adus aminte)laughingasa si i-am zis mamei sa ne intoarcem dar a zis nu ca cica nu e bine sa te intorci din drum. a da si am uitat si un bagajel mai miclaughing
dati o nota povestiihappype bune

cine mai stie povesti amuzante reale ce vi s-a intamplat cele mai bune funda si spuneti si voi ce vi s-a intamplat dar real

Răspuns Câştigător
| AHappyDay a răspuns:

Unii din voi sunt pre rai, parerea mea. Mie mi se pare destul de amuzant, nu in sensul la care va ganditi voi, ca la o gluma, e simplul fapt al ironiei sortii.Mie mi-a placut, nota 9+ din 10. Ati intrebat ce e asa amuzant in ati uita leptopul acasa, nu intamplare e amuzanta ci faptul ca se poate intamla oricui. Este ceva neasteptat, de asta e hazliu. Greseala este amuzanta. Funda?

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

N-are nici cap, nici coada.
N-are niciun semn de punctuatie de la un cap la altul. Incearca TU sa citesti duda fara sa respiri nici macar o data.
E doldora de greseli de ortografie.
In rest, esti un Balzac in devenire (daca stii cine-i ala!).

| Cristianne a răspuns:

1.Nu am înțeles nimic.
2.Nu e amuzant, de fapt tuturor li se întâmplă.
3.Citește înainte să postezi, sunt cam multe greșeli în propozițiile astea ale tale.
4.Nu am întâmplări amuzante, life-fail.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul care-ti apreciaza povestea asta fara semne de punctuatie si total agramata, e cel care-ti cerseste funda. Daca funda era deja data, te puncta si ala cu -4. Mai bine te duci in parc sa sari coarda si sa te dai pe tobogan cu picii de cinci ani, ca aici te faci de ris.

| Softit a răspuns:

3-4 maxim (din 10). Sincer, ce e aşa amuzant în "a-ţi uita laptopul" şi "a se lua curentul"?

| Smookie a răspuns:

Sincer nu cred ca e deloc amuzanta nota 2 din10