Am inceput de la varsta de 10 ani, am fost inscrisa la un club de sah un an, prefer deschiderea cu calulNu am mai jucat de mult si daca voi ajunge in tara voi cauta pe cineva sa jocSah-Mat
Piesa preferata :calul.singurul din cati am jucat si n-am reusit sa-l bat niciodata e tata nu ca as fi eu cine stie ce talent si n-am participat niciodata la concursuri dar imi place ft mult si dam o partida desigur
Am invatat acum 6-7 luni, la scoala. S-a organizat un concurs unde a trebuit sa particip. Spre fericire, am obtinut rezultatul dorit.
Abia acum cateva luni am descoperit ca sahul nu tine doar de niste miscari executate in cateva secunde, fara cap. Cam asa jucam eu: nu-mi pasa ce pierd, jucam si cine dadea primul sah, castiga . Acum cateva zile mi-am facut cont pe un site si am inceput sa joc mai dur. Imi place sa ies cu tura(desi a durat ceva pana sa nu mi se strice miscare ). Pionul preferat:calul. Mi se pare cel mai imprevizibil pion.
Mut 2 pasi cu pionul din fata regelui, astfel fac drum si nebunului si reginei, piesa cu care ma descurc mai bine este regina, nu stiu ca sa mai zic dar imi place acest joc, si ma descurc
mona întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: