| NoMusicNoLife a întrebat:

Cui ii place scoala?

Sincer mie imi place...

Mai sunt si altii care impartasesc aceeasi parere cu mine?

Răspuns Câştigător
| ramona0506 a răspuns:

Unii, sincer exagereazabig grin mie imi place scoala, in pauze:d...nu stiu cum si de ce. dar vara asta e cu totul diferita, ma plictisesc rau de tot! si la scoala, ma mai plimbam pe teren, stateam cu fetele, radeam la ora de franceza si tehnologie... e mistobig grindeci da, imi place scoala cand vine vba de pauzalaughing

8 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Elevilor de le-o place sau nu... nu prea conteaza. Gandeste-te cat ii place unui profesor debutant care va castiga 600 de lei pe luna...

| NoMusicNoLife explică:

Pai nu e totul clar? am intrebat cui ii place sa mearga la scoala, sa se intalneasca cu colegii, sa joace fotbal in pauze si chestii din astea

| Zoki a răspuns:

Tot imi place mult...
insa nu chiar tot timpul

| marya a răspuns:

Hmm depinde de zi
daca ai colegi cu care sa te intelegi profesori draguti da!
si mie imi place scoala dar depinde de situatie
cred ca atunci cand nu te intelegi cu un coleg, unui nou profesor nu ii place de tine cred ca nu mai e atat de frumos
dar scola e frumoasa big grin

| clauu a răspuns:

Da, si mie imi place scoala happy. imi place pentru ca acolo ma vad cu amicii mei :d

| Marcelino a răspuns:

Scoala? Nici sa nu aud de asa ceva! Imi vine sa moor numai cand ma gandesc ca se termina vacanta.

| Mirii (:. a răspuns:

Si mie imi place love struck. In pauze ma distrez foarte bine cu colegii laughing numai traznai facem blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, cateodata imi place ca sunt cu colegii si alteori o urasc sa invat si ma chinui.