Imi placea foarte mult desenul ala, candva era preferatul meu. Mi-a parut rau cand nu l-a mai dat pe minimax !
Ma bucur ca incepe, ma voi uita
Mie in place sa mai ma uit la sharon spitz da nu pot sa ma uit in fiecare zi la el
Ce inebunita eram dupa el prima data cand a aparut . Alea da desene adevarate, nu ce a aparut acum
E super desenele.Si daca am vazut toate episoadele tot m-as mai uita, cu Olden/Oldan.nu stiu exact cum se scrie numele lui)...Am vazut si eu un episod astazi)
Mieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...imi place multttt... ce bine ca a reinceput... dar de la ce ora?
E tare! ma uitam cand eram mica:X dar acum mi se pare si mai tare cred ca m.am uitat la fiecare episod de cel putin 2 ori, oricum fata de porcariile alea care au iesit acum cu roboti de altfel si autobuzul magice tare am invatat multe lucrurialea erau desene educative nu ca acum
Ador Sharon Spitz ...nici cand eram mica nu imi placea asa de mult cum imi place acum, m-am uitata la toate episoadele pe youtube in mai putin de o saptamana si ma uit si pe minimax.
raluca0306 întreabă: