| Диана a întrebat:

Cum a fost vacanta asta pentru voi?
Super tare sau plictisitoare ca a mea?

36 răspunsuri:
| Tudor_2366 a răspuns:

Dacă ai făcut tot ce ți-ai propus ar trebui să fi fost ok.
La mine a fost super, în sensu că am cunoscut o groază de oameni noi big grin

| NoNameToday a răspuns:

Da.La fel ca a ta.
Identicalaughing

| Alx?nd?? a răspuns:

A mea am stat 3 saptamani la mare am facut turu romaniei 1 luna am fost plecata din tara o saptamana si am mai stat 1 saptamana la tara si atat

| Raduhh a răspuns:

Nu am facut nimic am stat acasa toaata vara si am lenevit la tv si calculator a fost plictisitor sooperr plictisitor http://www.tpu.ro/design/images/emoticons/24.gif

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost tare in facanta asta mi-am facut prietenalove struck. Dar restul nu prea tare.

| anduta160 a răspuns:

Am avut noroc de prietenul meu:-x. A fost o vacanta superba, am iubit, iubesc si sunt iubita:X

| Fantomita a răspuns:

Plictisitoare

| AidaAmaranta a răspuns:

Sa zicem din fiecare.Mai mult m-am distrat zilele astealaughing eram singura acasa

| lol1232 a răspuns:

Hmm cam plictisitoare dar pe jumatate nu am fost la mare, munte iar astazi foi merge la un festival ceva in gen de bâlci dar tu ce ai mai facut?

| Razvan a răspuns:

A fost buna.Am lucrat o luna jumatate, mi-am facut prieteni noi iar acum e timpul sa recuperez timpul petrecut fara carti.Am primit atat de multe ca nu cred ca le mai termin pana incepe scoala.Si cand ma intalnesc cu cei de la care le-am primit ma intreaba:"Cum ti s-a parut X"."Aaaaa... buna"laughing

| MrsPink a răspuns:

Pentru mine sooopertare cate nu sau intamplat adica intr-o zi o cazut un colt de bloc laughingca a fulgerat in el... dar a mai fost si plictisitor din cauza baietilor care nu stiu sa se comportecrying

| EuAlaEu a răspuns:

Cea mai kkcioasa vacanta am facut rezum la rom si sora mea a fost in angliano talking

| Ramona_5995 a răspuns:

Bună.
Vacanţa mea a fost super ok; am fost la mare, la munte, am ieşit afară cu prieteni, am fost pe deal, am făcut grătar, alea alea.
De ce a ta a fost plictisitoare?

| Maria46854213 a răspuns:

Ca a ta.

Am fost cu parintii la mare si munte. rolling eyes

Daca eram cu prietenii era mai fain. day dreaming

| Alexandru a răspuns:

Si pentru mine vacanta aceasta a fost foarte plictisitoare.Pe cat de mult o asteptam, pe atat de mult m-a plictisit mai repede.
Ce a facut sa ma simt mai bine si in largul meu a fost saptamana in care am ramas singur acasa, ai mei mergand la mare. Nu mi-a parut rau ca am refuzat oferta. Chiar a fost bine singur acasa.
In rest...rutina zilelor de vacanta : carti, muzica, televizor dar nimic care sa ma scoata din letargie.

| mary a răspuns:

Boooring

| emima a răspuns:

Eu m-am pliktysyt rau de tot nu prea am avut cu cine sa ies in oras

| Adina a răspuns:

In vacanta...
Certuri x_X
Plictiseala
Am fost in Arieseni, unde am inceput sa plang ca vreau acasalaughingpentru ca ma plictiseam de muream x_X, apoi la salina in Turda, prin Oradea si la Baile Felix laughing

| Диана explică:

Pai a mea a fost plictisitoare pentru ca thinking nu stiu, a fost prea banala. Am fost la mare, munte, dar tot m-am plictisit. laughing
Si dupa, am dormit mai tot restul vacantei. laughing Gen stateam toata noaptea la pc si ziua dormeam. straight face
Si acum incepe scoala, si incep si testele alea initiale. laughingx_x
Nu mai tin minte nimic din clasa a 7-a. laughing
Dar.Ehh o sa ma distrez mult mai bine vacanta viitoare! Promit! laughing

| Anna_6465 a răspuns:

Pai in afara de faptul ca:am avut mana in ghips am avut branula, am avut pneumonie a fost frumos.Nu pot spune super tare, dar nici foarte plictisitoare.

| MistikkGirl a răspuns:

Pai mrs.Deez a fost superr naspa plictysitoare ...am stat toate zilele in casa. si jumate de summertime nu am avut calculatorul. pai ce sa spun undeva la mare nu am fost. cea mai urita vacanta am avut sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca a ta doar ca mai rau... dc? pentru ca am avut de scris la mate si asta am facut mai toata vara

| mhg a răspuns:

Plictisitoare în general, dar au fost şi momente care cu singuraţă o să le ţin minte mult timp.

| mih5a a răspuns:

Am dormit in vacanta asta!
Si am facut ceva teme pentru sc!
Oricum, plictisitoare-ca toate cele din urma!tongue

| nikolikky a răspuns:

Cel mai bun lucru a fost ca l-am cunoscut pe un baiat. dar nimic altceva.

| ZapaciLaa a răspuns:

Super

| Anileda a răspuns:

A trecut imediatlaughing
Din nefericire, m-am distrat cate putin pe acolo.
A fost taricicahappy
O zi buna

| ElySa a răspuns:

Vacanta mea a fost un cojmar singurele locuri in care am mers au fost la tara si acasa. Partea cea mai buna e ca am dormit cat am vrut 4 ore ziua si 12 ore noaptea rolling on the floor m-am odihnit pentru tot anul scolar care va incepe ( clasa a 8 a )

| Serendipity17 a răspuns:

Plictisitoare... straight face anul asta habar nu am avut cum sa profit de vacanta oh go on aaah asta e; cand vine deodata vacanta nu stii ce sa faci, iar in timpul scolii te gandesti ce bine te-ai distra in vacantastraight face nu-i asa? Deci eu prima luna am staat, de abia pe la mijlocul lui iulie am facut ceva dupa aia iar pauza de o luna.Si iar am facut ceva...si acum cam gata, s-a terminat vacanta sad

| IuliAnnA_6074 a răspuns:

La inceput a fost plictisitoare, cam pana la mijlocul lui iulie. Apoi pe la inceputul lui august am avut parte de distractie. Super tare love struck