Slava Domnului ca aici in Timisoara a fost cald azi si soare.Vara revine in forta dupa 3 saptamana de ploi si frig:*
funda?
In Barlad aproximativ jumatate de ora s-a vazut putin soarele in rest a plouat. Acum e linistit dar acus incepe iar.
Pai in Bucuresti a fost frumos, cald (nu foarte) pana pe la 16:00 - 17:00 cand a inceput ploia, dar nu a durat mult - maxim jumatate de ora apoi s-a oprit ploaia
A inceput ploaia cand eram in parc si ne-am ascuns sub un tobogan (eram cu 2 prietene). S-a oprit si am zis sa fugim spre o scara de bloc...si bineinteles ca a inceput din nou pana am ajuns noi la adapost .
Eu sunt din BucurestiA fost nor pana la ora 16 si ceva, dupa care a inceput sa ploua cu galeataAcum e racoare:-s
E cam aiurea vremea zilele astea, avand in vedere ca vien luna iulie in cateva zile.Saptamana asta o sa fie urata vremea.Sa speram ca se indreapta cat mai repede
Si prin Tecuci a fost foarte urat. Sper ca vremea sa isi revina cat mai curand, vrem distractie vara asta!
In apropiere de Köln, 32 de grade fara vant, era sa mor de cald. Si toata saptamana ramane asa, sper sa supravietuesc. Acum 5 minute a venit fica mea de la strand si a spus ca nu a fost prea cald. Nu le mai are pe toate...
Cum a fost in Iasi? pai ca sa vezi pe la 5 dimineata o tunat fff taree[dormeeeam :-s.si mo trezit ]desi nu a plouat cine stie ce. apoi a fost urat toata ziua.cand a plouat cand aparea soare cand a plouat si tot asa, si acum sunt ude strazile.
anonim_4396 întreabă: