O fi cercetat ei stiintific, dar daca nu poti sa speli produsul alimentar, nu merita sa risti! Cu o bucata in plus sau in minus la un aliment nici nu saracesti, nici nu mori de foame!
Adica daca un lucru cade pe jos (gen un sendvis sau alte chesti de mancat) daca il iei in mai putin de 5 sec inca il mai poti manca.
Se refera la microbi. In folclor (nu in al nostru) se spune ca in cazul in care scapi un produs alimentar pe jos si il ridici in 5 secunde, germenii nu reusesc "sa se fixeze" pe produsul respectiv. Nimic mai fals.
Falsa!
Cica daca scapi pe jos ceva (un biscuite de ex) si il ridici in mai putin de 5 secunde nu se prind virusurile si bacteriile de el.
"rezultatele dovedesc ca poti sa astepti cel putin 3o de secunde pana sa culegi mancarea scapata pe jos fara ca ea a fie contaminata cu bacterii.
Eu cred insa, ca totul ramane la alegerea fiecaruia, iar sfatul meu este sa nu consumati alimentele daca au cazut pe jos, doar in cazul in care le puteti spala!
"
Chestia asta e mai mult spusa in gluma
adica n.ai vazut niciodata la desene?
si imi des e cu 3 secunde, da` acu` dupa fiecare
Adica daca a picat pe jos ceva de mancare poti sa il iei in max 5 sec si sa mananci
Un exemplu ar fi cel cu mancarea: daca trec mai putin de 5 secunde de cand hrana a cazut pe podea, aceasta poate fi consumata.
Amidepsi întreabă:
anonim_4396 întreabă: