Nu vreau sa fie zi perfecta, pentru ca la sfarsitul zilei, nu as putea spune ca am invatat ceva. Asa, la sfarsitul fiecarei zile, pot medita ce am facut bine, si cu ce am gresit.
Sincer, ale mele toate sunt perfecte, Adica zilele sunt bune, noi le facem rele sau mai putin reusite prin diverse moduri, chiar de care nu avem habar.
Pai dimineata sa ma trezesc in bratele iubitului si sunt bine dispusa toata ziua :X
Sa ma scol, sa fiu cu ai mei undeva departe, fara stresul de la servici, fara grija zilei de maine, inconjurati de prieteni, voie buna
Perfecta?
Sa ma trezesc pe la 11 dimineata(fara sonerii enervante). In Bahamas.Si sa fie asa vreo 25 de grade.Plaja,soare...perfect
O zi perfecta de-a mea ar fi SIGUR la mare:X.Sa stau la plaja, sa ma balacesc in apa.
Sa ma trezesc dimineata cu micul dejun la pat si sa fiu alatauri de iubitul meu.
Hmmm...
cu gasca si cu iubitu undeva pe la mare/munte s-au la Surduc:X
ar fi o zii de neuitat:X
Sa ma trezesc cand nu mai am somn intr-o vila la marginea unei partii din Austria pe care sa ma dau cu placa pana nu mai pot.
Sa fiu undeva doar cu persoana iubita. Sa ne petrecem ziua impreuna si sa nu avem nimic de facut decat sa ne demonstram iubirea.
Sa ma trezesc si sa ma gandesc "le am pe toate:pe cei dragi aproape, o situatie materiala buna... pot dormi la loc"
Cred ca o zi intreaga cu prietenii la Disneyland ar fi perfecta. Sa colindam din carusel in carusel
Ar fii cald dar, nu pirjolitor ci placut de cald, as costata foarte placut mirata ca primesc n vesti bune de la prieteni si rude as vedea pe toata lumea fericita.cum din pacate de foarte mult timp nu am vazut pe nimeni. Exista foarte multi oameni nefericiti in jurul meu.Sau m-as trezi cu o multime de admiratori sinceri in jurul meu. Dar o zi perfecta nu ajunge dintr-o singura zi nu devii fericita, iti trebuie macar doua saptamani sa-ti mearga bine sa te scalzi in fericire.
O zi perfecta din viata mea ar fi sa fie vara si sa fiu la piscina cu prietenul meu.
O zi in care lacrimile sa nu curga, fata sa nu se intristeze, oboseala sa nu ma cuprinda ci doar fericirea si implinirea.
Hmm... ziua perfecta ar fi: sa fiu cu toti prietenii mei, sa ne distram toata ziua, fara griji, fara parinti, fara lipsa de bani.si fara scoala
Miha_Georgi_1997 întreabă:
Florenta16 întreabă: