| ✿puffa✿ a întrebat:

Cum ar fi baiatu perfec pentru voi? si ce crdeti ca ar fi cea mai mare calitate la un baiat(nu ma refer in sensu de iubit...doar prietenbig grin)?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti cautam"perfectiunea"care oricum nu o vom gasi pentru ca oricat am incerca noi sa fim"perfecti"la un moment dat apare ceva care sa"strice"acea imagine a perfectiunii care ne-am dori-o la un moment dat.Prieten iti e cel cu care vorbi deschis asa cum nu poti vb cu oricine.Prieten e cel care te cunoaste cu adevarat, iar in ziua de azi e greu sa poti gasi acel prieten adevarat pe care sa te poti baza intotdeauna si in orice moment al vietii.F.rare sunt acele persoane care iti pot"citi"in suflet si te pot intelege asa cum iti doresti cu adevarat. Cea mai mare calitate la un baiat din punctul meu de vedere e SINCERITATEA. Voi aprecia mereu aceasta calitate pe care f. putini o pot pune in evidenta.In rest sensibilitatea si comunicare ar mai fi calitati cu adevarat de valoare atat la un baiat cat si la o fata.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sa nu ma contrazica.Asta e cea mai mare calitate pe care o poate avea un prietenlaughing

| dienuk a răspuns:

Pai, pot sa ti-l descriu cum il vad eu, de fapt, cum e el pentru ca-l cunosc. adica e prietenul meu deci nu sunt fantezii. e un om ca oricare altul, sincer, iubitor, cu un simt al umorului si al ridicolului iesit din comun, ironic si cinic dar totusi adorabil. Puternic dar in acelasi timp sensibil.Cu un simt de raspundere enorm, asta si un un orgoliu ce inca nu poate fi masurat. Genul de om langa care m-as trezi dimineata. si atat. e tot ce iti pot spune eu, acum fiecare are propria versiune. dar stii cum e, trebuie' sa saruti multe broaste pana sa dai de print`

| pababiba a răspuns:

Prieten nu e bine sa ai un baiat, ca ala ori de cate ori are ocazia face sex cu tine ...sa formulez asa. Nu exista prieteni din astia

| ForteGames a răspuns:

Sincer.
Parerea mea este ca nimeni nu este perfect! Poate aproape de perfectiune! Mda cam asa gandesc eu, poate sunt si altii! Sunt baiat! Dar voi Baietii cum vedeti "fata" sau "femeia" perfecta!? Daca au pus fetele o intrebare de ce sa nu fie si invers? big grin

| Rukhsandra a răspuns:

Sa arate exact ca fostul, sa fie atent cu mine, sa nu se supere din orice, sa ma iubeasca nmai pe mine, sa ma inveseleasca cand sunt trista, sa mersi accepte asa cum sunt, cu bune si cu rele, sa fie amuzant...si cred ca pot sa continui asa pana mainehee hee

| Me_5216 a răspuns:

Un prieten adevarat te ajuta la nevoie, un prieten adevarat nu te ajuta sa trisezi, te ajuta sa inveti, un prieten adevarat iti da sfaturi, dar si noi trebuite sa ii ajuatam... alt fel noi nu suntem prieteni adevarati.

| gangstarap a răspuns:

Era o reclama in sensul asta