| TeoIonela a întrebat:

Cum ar fi daca in locul cerului ar fi pamant si in locul pamantului-cer?

Răspuns Câştigător
HepHap
| HepHap a răspuns:

Universul ar fi un maldar de pamant si pamantul o bula de aer. Ne-am uita cu telescopul la râme si ne-am face nevoile pe porumbei, si nu invers.

13 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Noi n-am sesiza.

| AvalohAlyn a răspuns:

Am pluti si ar fi frumos.laughing

| Gabystelistu95 a răspuns:

Atunci noi nu mai putem respira daca eram in univers.

| antonius74 a răspuns:

Atunci, in cazul asta, banuiesc ca am trai "pe" vid (ciudat, nu?).atunci am pluti. Cred ca tot vidul din univers ar deveni materie, respectiv pamant, iar toate planetele (materia prezenta) ar deveni aer... le-ar fi mai greu extraterestrilor sa ajunga la noi laughing
ops, atunci ar fi extra"videni", nu? happy
n-am mai locui nicaieri, deoarece habitatul nostru ar fi exclusiv din vid, nu am purta haine, nu am putea manca nimic...nu am avea apa, aer si alte chestii. Daca asa ar fi fost de la inceput, cred ca era fain (sa nu mai trebuiasca sa mancam si sa bem, sa respiram, doar sa ne distram... oops, doar sa traim, deoarece cum nu exista decat vid si pamant, nu avem nimic, corect?)
asta se numeste arta abstracta laughing

| xibalba a răspuns:

Daca am trai in cer, ne-am convinge ca nu exista rai si implicit nici iad.

| ing. a răspuns:

Ar fi ciudat laughing. Insa, daca as ar fi fost de la bun inceput, cred ca mi s-ar fi parut minunat.Imagineaza-ti:ne-am fi facut case pe nori(ma rog, nici nu cred ca mai era nevoie avand in vedere cat de pufosi sunt norii), ne-am fi jucat cu stelele, si ne-am fi gandit ce e dupa pamantul de deasupra noastrahee hee
Wow, deja imi imaginez cum e sa atingi noriilove struck.
day dreaming.

Răspuns utilizator avertizat
| monyk a răspuns:

Buna, ce imaginatie bogata ai...pai nu stiu ce sa zic... daca asa am fi fost din totdeauna nu ar fi fost nimic anormal, dar acum daca s-ar face aceasta schimbare, nu stiu...ar fi foarte interesanthappy...

| DeeaPustoaica a răspuns:

Exact ca Lora si Alex. laughing mi-au placut raspunsurile lot. De fapt m`au amuzat rolling on the floor Pfff. am fii cu susu`n jos si bineinteles ar fi o alta lume si am fi fost altfel adaptati. D-zeu ne-ar fi facut altfel...
Cam asta e tot ce stiu eu happy big grin
Totusi Lora si alex au fost totali laughing)

| night_crawler a răspuns:

Am pluti in gol....si neam da cu capul de tavan(pamant) laughing

| ChibiRose a răspuns:

Am fi mereu cu susul in jos si invers pentru ca am merge pe nori, am privi pamantul, am dormi pe stele, ne-am uita in sus si am vedea josul, nu ne-am putea spala pentru ca apa ar curge in asa zisul cer...etc,etc,etc...

| deea_9894 a răspuns:

Buna, ce intrebare buna ...pai cred ca ar fi haos acum dar da ca asa as fi fost de la inceput nu ar fi fost asa rau cum a spus si monyk16.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi același lucru. Gravitația încă ar exista. Dacă te duci pe partea cealaltă a pămăntului plutești? Nu.