| InspectorulTPU a întrebat:

Cum ar trebui sa procedez cand niste rromi sau unu se ia de mine si eu nu pot da in el ca il cheama pe unu mai mare sau cheama foarte mlilti si cum profesorilor le e frica de ei si le dau 10 mereu dar ei spun ca le dau 4 dar rromi stiu ca minte. Ce ar trebui sa fac sa dau in ei sau ce?
Ca ma simt jenant cand intru in clasa batut de un rrom si toti sa intre sa ma vada si sa rada si sa faca baza de mine.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte de toate sa ale vorbesti frumos, sa nu discriminezi, apoi te vor lasa in pace.
Nu le raspunzi cu violenta si injurii, ti-o iei de nu te vezi pana vine politia si in unele situatii ti-o furi gratuit de fata cu ei.
Respecta-i, le explici ca nu ai nimic cu ei ci din contra doresti sa lasi loc de salut.

Obtiunea 2 Te adresezi politiei cu o plangere daca ai fost agresat, ai nevoie de martori, sa vedem cati dintre romani or sa si vina martori pentru tine, si ce garantie ei ca mai tarziu nu ti-o furi bine de tot de la un necunoscut, garantez eu ca nu sta politia sa te apere pe tine precum bodyguarzii.