Mi-as dori o familie, o iubita si cel putin doi copii. Sa ne intelegem bine si sa nu se stinga focul pasiunii. Sa ajungem si la batranete sa fim doi nebuni indragostiti.
Sa fiu sanatoasa in primul rand, sa am strictul necesar, natura din jur sa fie o casa mai mare pentru toti iar cei 51% sa creasca in procentaj.
Viitorul pe plan financiar depinde de ambitiile tale, pe plan sentimental depinde de noroc, eu imi doresc sa am familia mea, cu copii, sanatate si virtute.
In rest se face totul impreuna daca este intelegere si iubire. ...acesta este visul meu(viitorul facut de "mana mea").
P. S "Speranta ne moare ultima"!
Numai bine, Jessy
Ma vad intr-o casuta, alaturi de "mosu„ meu, bucurandu-ne de nepoti, si de cariera stralucita a fiului nostru!
si bineinteles imi doresc sa fim sanatosi, ca sa ne putem bucura de toate astea!
Buna, multe as vrea, dar ma multumesc cu ce am.Eu mi-as dori sa fiu implinita din punct de vedere financiar, sa fiu sanatoasa eu si familia mea, sa fiu cu persoana iubita, sa nu duc lipsa de nimic, adica sa am si bani, o familie frumoasa, sanatate, asta cred ca si-ar dori oricine, si liniste sufleteasca.
Viitorul arata foarte bine. Deci sa iti explic. O sa imi continui studiile in Brasov, la aceeasi facultate ca si iubitul meu. Peste vreo 6-7 ani nunta si dupa aia urmeaza si bebe.
Ei am planuri mari eu.
Numai bine!
O familie frumoasa intr'o casa frumoasa cu un loc de munca frumos si desigur multa pace, sanatate si fericire
Eu o femeie de afaceri celebra cu 2 copii: Daria si Ionut casatorita cu un barbat de afaceri miliardar cu o casa imensa si o gradina si mai mare. Cu o firma propprie (prima din europa)cu apartamente in toata europa in fiecare capitala si cu un iaht (sper ca am scris bine) propiu . Asta e si va fi viitorul meu chiar daca ar trebui sa omor pe cineava
E o intrebare interesanta si ma intreb de ce ai pus-o. Viitorul pe care eu mi-l doresc nu stiu daca va fi identic si cu cel din realitate.
Momentan sunt in liceu si incerc sa termin cu medii cat mai mari. Visul meu este sa ajung magistrat, fie procuror, fie judecator insa mi-e teama ca pilele din ziua de azi imi vor face visul mai putin realizabil. Dar al tau?
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: