Engleza o inveti la scoala. Dar o mai buna metoda este sa intrii pe un forum in engleza (daca vrei si ceva distractiv intri pe www.naruto-arena.com are si forum personal unde se discuta despre joc si in general www.naruto-boards.com are si sectiune in romana) si incepi sa cunosti oamenii. Nu intri doar sa inveti. Intrii discuti, si pe parcurs inveti fara sa vrei.
Cand imi propun sa mai invat cate o limba straina imi cumpar de la librarie sau magazine specializate ( sau imi comand de pe net ) cate o carte gen " Metoda rapida de invatare pentru klimba engleza" si in doar cateva saptamani faci rost de un fundament bun in aceea limba.
Cauta un film (nu conteaza daca are calitate ) si uita-te la el de 20-30 de ori, pe urma cauta altul si la fel (eu asa am invatat )...
Pai poti sa stai toata vara sa inveti sau poti invata pe parcurs o jumatate de ora-o ora pe zi e de ajuns iar dealungul timpului vei acumula cat mai mult. fundita?
Pai exista mai multe feluri de a invata engleza...
Eu jumatate am invatat de la scoala, jumatate din filme...
Nu trebuie sa te uiti la un film de 20-30 de ori ca sa inveti engleza, e dest sa te uiti doar de 2 ori.
Prima data esti atent la subtitrare, iar a doua oara esti atent si la cuvintele rostite si vezi care cuvinte corespund.
Sper ca te-am ajutat... Dai funda?
Pe internet;;)
la dictionare online...is bunicele:)
http://dictionar-englez-roman.ro/
scrie aici ce ceva vrei si le va traduce:)
asa ma invatat engleza repede si bine:>
Succes:)fundita?;;)
:*