| Rallu a întrebat:

Cum as putea sa imi fac parul drept in afara de placa?

Răspuns Câştigător
| ShiNee a răspuns:

Oky...eu am parul ondulat si ca sa-l indrept il dau cu un balsam de indreptare.sincer am incercat multe si dupa mine nu este vreo unul mai bun ca cel de la taft [ straight& glossy - extra strong]
ai spus ca urasti sa iti indrepti parul cu feonul. si eu uram pentru ca imi dadea muult volum si parca il usca mai tare nu stiu.thinking ei acum il usuc mereu cu feonul si cu peria. nu e greu serios.prinde partea de deasupra cu o clama si indreapta mai intai partea de jos. apoi ii dai drumu si il indrepti tot.
aa balsamul iti face si parul sa straluceasca :X si il face foarte moale. iar atunci cand bate vantul nu il incalceste deloc.ci se aseaza el la loc :X

acum fiind iarna o sa fie cam aiurea sa vezi rezultate ff bune pentru ca de la umezeala ti se increteste inapoi parul sad... da ca sa nu se increteasca sa stea aiurea il poti da cu putin fixativ [ eu folosesc Wellaflex - extra strong]

sper ca te-am ajutat

incearca de mai multe ori sa il indrepti cu feonul. poate nu merge azi ...maine da o sa reusesti si prinzi experienta ca asa eram si eu la inceput :*

6 răspunsuri:
| Bunny a răspuns:

Cand ai parul ud usuca'l cu feonul si cu o perie.(in felul asta ii poti da si volum). Sper ca te'am ajutathappy.

| Bunny a răspuns:

@Rallu ma refeream la faptul ca daca iti intinzi parul cu placa are un aspect"lins" si daca il faci cu feonul si cu peria se vede parul mai "bogat".
Daca nu ai rabdare si nici nu iti place cu feonul, incearca sa te speli cu sampon pentru indreptarea parului si sa folosesti un balsam(tot pentru indreptare). Dupa ce te clatesti piaptana'ti parul bine(cat sa fie drept drept) si prinde'l in coada. Pune multe moate pana jos(dar unul langa altul fara distanta ca se va increti unpic) si in partea de sus a capului pune'ti cateva clame sa iti tina parul drept.
Sper sa incerci si sa iti functioneze varianta asta.happy

| DoarOana a răspuns:

Aici gasesti ce te intereseaza. Succes. http://www.divahair.ro/......fara_placa

| Rallu explică:

N`am nevoie de volum, am destullaughingsi asta nu tine, urasc sa`mi usuc parul cu feonul

| zizi000 a răspuns:

Cu peria(rotunda) si feon

| HamsteRitaRiRi a răspuns:

Imediat ce te speli sa te dai cu ceara sau cu fixativ si iti dispare si volumul