| ingerashpierduth a întrebat:

Cum as putea sa imi sterg virusi din calculator?
Am programul AVG Free 9.0
Daca se poate...cum?

6 răspunsuri:
| Catalion a răspuns:

AVG e cam slabut antivirusul, deci sunt antivirusi mult mai buni si tot gratuiti. Incearca Avast sau Avira ca si astia sun gratuiti, dar mai buni si am auzit ca Avira e pe primul loc.
Daca inca mai raman virusi foloseste Malearebytes ( http://www.filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware ) impreuna cu antivirusul ca sa scanezi, ca e foarte bun.

| alex2009 a răspuns:

Pai dai si tu la anti-virus sa iti scaneze pc-ul si daca iti gaseste virusi iti va spune ce poate face cu ei 1 sa ii stearga 2 sa ii puna in carantina 3 sa nu le poata face nimic dar uite aici un site pe care gasesti toti anti-virusi disponibili pe piata acestia nu sunt anti-virusi frree aici isi fac reclama la noile produse gasesti anti-virusi cu licenta de la 3 la 6 luni chiar si un an daca ai noroc www.faravirusi.com acolo la search cauti ce anti-virus vrei si daca exista oferta iti va aparea iti zic sa incerci aproape toti anti-virusi de pe piata ca nu exista antivirusul perfect mai bine reinstaleaza windowsul si dupa reinstalare pui un anti-virus bun ca asa este greu sa il scoti foloseste un norton, avast, bitdefender etc.

| ForteGames a răspuns:

Mai bine dezinstaleaza avira si puen si tu Nod32 e mult mai bun! E mai eficient si til pune direct in carantina!

| julieta_love a răspuns:

Pai cu programa asta nu stiu insa noi avem Kasperschi

| gyna_9154 a răspuns:

Skneaza pc-u(adica sterge totwinking )

| valy96 a răspuns:

Da o scanare completa a hardurilor! Simplu