| DanyXhell a întrebat:

Cum as putea sa ma ingras repede, intr-o saptamana 2, maxim 3.Sa nu fie nimic scump, ceva natural. Funda + Vot celui care ma ajuta, si merge.

7 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Fa tu ce zic astia si o sa ajungi idolul femeilor rolling on the floor. sa te rastigneasca nu alta. baga mese din 2 in 2 ore si intre ele NIMIC (daca mananci continuu ii dai stomacului ideea secretiei sucurilor gastrice -> metabolism accelerat). la fiecare masa bagi juma de paine. avand in vedere ca o sa ai cam 7 mese pe zi, 3-4 paini = 1kg cel putin. chestiile fast food au nutrienti zero, deci te baloneaza nu neaparat prinzi in greutate (doar volum). eu mancand 7 mese pe zi cum ti-am zis tie am facut cam 8-9 kg in 1 luna maxim. dar nu am pus burta (faceam sala). au fost 9 kg masa >

| Darkkfruit a răspuns:

Pai mananca multa carne + tot felul de snacksuri ( chipsuri, hamburgeri, sanvishuri) si mananca multa paine

| Ionela256 a răspuns:

Mananca dupa 6... putine mese.cu multa mancare...paine.si carne de porc.stai in pat.mult timp.si bea coca cola

| razvan1717 a răspuns:

Mananca mult de la fast food, de la produsele de acolo te ingrasi cel mai mult.
bea multa bere si aia te ingrasa.

| Lazaurus a răspuns:

Cola si mentos, o sa ajungi cat un zeppelin

| iulia_8420 a răspuns:

In afara de mancare ia si niste calciu, vitamine.Multe persoane sau ingrasat de la vitamine

| Cosminutz_4492 a răspuns:

Si eu incerc sa ma ingras...mancarea in exces nu rezolva nimic mananca in mod regulat minim 3 mese pe zitongue ...si nu face multa miscarerolling on the floor big grin