Fa tu ce zic astia si o sa ajungi idolul femeilor . sa te rastigneasca nu alta. baga mese din 2 in 2 ore si intre ele NIMIC (daca mananci continuu ii dai stomacului ideea secretiei sucurilor gastrice -> metabolism accelerat). la fiecare masa bagi juma de paine. avand in vedere ca o sa ai cam 7 mese pe zi, 3-4 paini = 1kg cel putin. chestiile fast food au nutrienti zero, deci te baloneaza nu neaparat prinzi in greutate (doar volum). eu mancand 7 mese pe zi cum ti-am zis tie am facut cam 8-9 kg in 1 luna maxim. dar nu am pus burta (faceam sala). au fost 9 kg masa >
Pai mananca multa carne + tot felul de snacksuri ( chipsuri, hamburgeri, sanvishuri) si mananca multa paine
Mananca dupa 6... putine mese.cu multa mancare...paine.si carne de porc.stai in pat.mult timp.si bea coca cola
Mananca mult de la fast food, de la produsele de acolo te ingrasi cel mai mult.
bea multa bere si aia te ingrasa.
In afara de mancare ia si niste calciu, vitamine.Multe persoane sau ingrasat de la vitamine
Si eu incerc sa ma ingras...mancarea in exces nu rezolva nimic mananca in mod regulat minim 3 mese pe zi ...si nu face multa miscare
DaciaRomania întreabă: