| Addah a întrebat:

Cum as putea sa ma transfer la alt liceu? Eu am intrat intr-un liceu cu media aproximativ 8.20 ~minte, a intrat cu 8, 14~ si as vrea sa ma mut la alt liceu care are media de admitere in jur de 8.50 ~minte si aici eu stiam ca e 8, 60 si ceva~, si as vrea sa stiu cum pot sa ma transfer in semestru 2? Sau daca nu, cum as putea sa ma transfer la sfarsitul anului?!

Intrebarea este a unui fost coleg care m-a rugat sa o postez pe TPU pentru ca el si-a uitat contul. Deci, ca de obicei, funda si vot plus sentimentul acela placut ca ati facut o fapta buna ajutand pe cineva. ^.^

Daca am gresit categoria, imi pare rau, dar chiar nu stiam unde sa postez intrebarea.

2 răspunsuri:
| Mihaela111 a răspuns:

Cel mai simplu e sa intrebe dirigintele/diriginta ce hartii ii sunt necesare pentru transfer si ea/el ii va da toate informatiile

| Bogdana91 a răspuns:

Trebuie sa depui cererea de transfer si la liceul tau si la celalalt liceu. Eventual daca ai o legatura mai stransa cu un profesor sau daca ai tai cunosc pe cineva in sitemul invatamantului ar fi mult mai usor. Directorii te-ar trata altfel, nu te-ar pune pe lista de asteptare( cum m-au pus pe mine).