| KosmYnTDR a întrebat:

Cum as putea sa-mi controlez visele? De ceva vreme sunt interesat ( 2 luni ) si de vreo 3-4 ori am reusit si am facut ce am vrut eu, e foarte interesant, chiar zici ca ar fi real, chiar simti ce se-ntampla!

Răspuns Câştigător
| Nocturne0 a răspuns:

Si eu am reusit...este destul de complicat

am avut un super vis care l-am controlat...eu aveam puteri telekinetice si puteam ridica orice prin puterea mintii si chiar reuseam sa ridic ce vreau si fiind in vacanta nu m-a deranjat nimeni din vis.
Trebuie sa realizezi ca e un vis si sa te concentrezi sa nu te trezesti, deoarece daca realizezi ca e vis de obicei te trezesti.

7 răspunsuri:
| tycy a răspuns:

Daca cineva ar sti sa isi controleze visele ar sti sa isi controleze sub-constientul.si daca cineva ar sti asta ar deveni ceva mai geniu decat Eistein si etc.visele apar din sub-sonstient, partea creierului care noi o controlam involuntar si cel mai putin.

| SsAa a răspuns:

Pai si cum ai facut as vrea si eu trimite-mi mesaj pe privat cu felul in care ai facut >...big grin

| Dyller a răspuns:

Pur si simplu subconstientul tau ramane activ, deci daca faci asta nu te odihnesti.
Si eu fac asta, dar o data la 3 zile ca sa fiu totusi odihnit.
Acest tip de odihna despre care vorbesc nu este cea fizica, ci aceea mintala, in cazul oboselii mintale nu poti fi linistit si esti somnoros tot timpul.
Dar daca tu vrei sa o faci foarte bine, incearca sa iti imaginezi lucrurile dinainte sa adormi si incet incet atipesti in timp ce gandesti.
Acuma nu stiu daca am folosit termeni corecti, dar am zis ce aveam de zis.

| Pursuit a răspuns:

De obicei daca iti dai seama ca e vis atunci o sa te trezesti nu?

| KosmYnTDR explică:

Putem folosi locul asta a un chat

| KosmYnTDR explică:

Putem sa folosim locul asta ca un chat.

| KosmYnTDR explică:

De fapt am mai vazut pe diferite site-uri si trebuie sa iti ramana gandul la lucrul pe care vrei sa il visezi. E logic! Iti ramane gandul la lucrul ala si o sa il visezi si cand il visezi, si atunci cand il visezi iti aduci aminte sa ai stat mult timp iti ramana in minte, ca sa il visezi si atunci iti dai seama ca e un vis.