| Kat123456 a întrebat:

Cum ati descrie voi viata, dati o definitie cel mai buna raspuns primeste fundita

Răspuns Câştigător
| casandra2222 a răspuns:

Pai defintia vieti e aceea ca te nasti, traiesti si mori sau poate ca Viata este un lucru pe care unii o considera nasoala iar altii o considera cel mai frumos lucru, depinde cum o iei tu de ex pentru mine viata este un lucru minunat iar cel mai frumos lucru din viata este dragostea care te face sa suferi uneori dar de cele mai multe ori iti aminteste ca viata are rost si e minunata sau si Pentru mine, si nu numai pentru mine, viata inseamna tot ce ma face sa fiu necajit, fericit, suparat, linistit sau lamurit si impacat in tot ceea mi se intimpla, viata si-o face fiecare, fiecare om este fericit si necajit in felul lui. funda?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Stiu ca nu primesc funda, dar viata pentru mine e o pierdere de timp, ma bucur macar atunci cand mai ies cu cativa amici chiar daca si ei au defectele lor cu minciuna... tot ce imi doresc e sa mor odata cauza naturala accident de masina sa ma impuste cineva asta vreau. PA

Stefan
| Stefan a răspuns:

Viata este cel mai frumos dar de la Dumnezeu, viata ne este data sa o traim din plin si sa o acceptam asa cum este, cu bucurii si necazuri, cu esecuri si cu victorii.

| noktambul a răspuns:

Viata este singura boala cu 100 % grad de mortalitate! happy

Răspuns utilizator avertizat
| Ady00pk a răspuns:

Viata e ca un carusel dintr-un parc de distractii.Ne dam in el si credem ca e ceva real, pentru ca asa de puternice ne sunt mintile. Iar caruselul o ia in sus, in jos apoi se invarteste si se invarteste.Ne ofera senzatii tari si ne da fiori, e foarte viu colorat si e foarte zgomotos dar ne simtim bine, pentru un timp. Unii se dau cam de mult timp in carusel si incep sa se intrebe,"este ceva real sau e doar un carusel? Si alti oameni isi aduc aminte si se intorc la noi spunand: "Hei, nu v-a faceti griji, sa nu va fie teama niciodata, pentru ca e doar un carusel!"... Iar noi ii ucidem pe acei oameni.""Inchide-i gura.Am investit o gramada de bani in caruselul asta" "Faceti-i sa taca!" "Uitati-va la contul meu mare din banca si la familia mea" "trebuie sa fie real". E doar un carusel dar mereu ii ucidem pe acele persoane si nu le ascultam niciodata. Dar nu are importanta, e doar un carusel.Si de putem da jos din el oricand dorim.Alegerea ne apartine noua, nu necesita efort, munca, slujba, economii sau bani.Doar o alegere chiar in acest moment...intre teama si iubire.

| MrsPink a răspuns:

laughingviata e ciudata adica totul felul cum e creata si noi suntem ciudati felul cum gandim miscam etc

| Alisstor a răspuns:

Viata este un lucru divin de care ar trebui sa fim mandri. Avem posibilitatea sa facem ce dorim si este un lucru prea frumos pentru a fi discutat in cuvinte.

| Skittles19 a răspuns:

Viata este cel mai furmos lucru pe care si-l poate imagina cineva. Viata este un dar de la Dumezeu. Trebuie saiti traiesti viata din plin si sa incerci ca intotdeauna sa tii capul sus si sa uiti de stress, de probleme. Viata este cel mai mare dar si trebuie sa il respectam.

Te-am pupatkiss.
Ciao!