Dai una in cap ...glueam
SPunei sa te lase in pace si daca nu o face apelezi la parinti, profesori, politie!
Spune-i ca i l-ai dat unei rude si nu il mai ai. Ai grija sa nu te vada cu el dupa ce ii spui asta.
Succes!
Mi-as lua cooki-ul si l-as pune in husa iPhonu-lui si si pe iPhone l-as baga cu mare grija intrr-un buzunar ascuns pe dininauntru si cand el va zice ca e in husa i-as arata husa cu cooki-ul si i-as spune ca mama mi-a confiscat iphonul simplu
Asteapta-l la cotitura si ataca-l brutal (sa se stie, nu incurajez violenta. era o ironie ieftina)
Pur si simplu cel mai bine este sa te impui, sa ii spui in fata ca te deranjeaza ca Iphone`ul tau sa ajunga la el. Daca nu intelege cel mai bine este sa te duci la dirigintele tau ca sa rezolve problema.
Bafta!
Spune-i ca daca tot il vrea atat, le poate spune parintilor lui sa il cumpere. Daca nici asa nu vrea spune-i ca il poti sa pe 55 de milioane
Pai. dupa parerea mea... ai cateva modaltati. nu mai iei Iphone 4 la scoala, ii spoi sa t-i la luat unul din parinti, il previ ca te duci la profesori...