| lololololol a întrebat:

Cum ati reactiona daca un baiat v'ar numi o curva? laughing Ce ia-ti face?

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt genu` care sa-l ia la injuraturi sau la bataie. Am primit jigniri din partea baietilor. Le-am raspuns intr-un mod ironic, aratandu-ma neafectata.

| miauu a răspuns:

I-as da o palma si i-as spune ca e masa nu eu.atata timp cat nu ma *** pe bani si nu o fac cu oricine. daca o fac cu iubitu meu pe care-l iubesc nu-s curva...si aparentele inseala.si ii zic sa aiba grija

| faranume a răspuns:

L-as ignora total!

| nobody_9468 a răspuns:

Sa ma pupe undeva...De multe ori ii iau la misto si fac in asa fel sa nu iasa scandal, doar ca'l ating une'l doare mai tarehee hee
Si poate i'as zice"Vrei sa'l cunosti pe tati?" sau "Vezi ca fac imediat o cerere catre mata!". Nu stiu momentan exact ce as face, nu mi s-a mai intamplat de mult timp ca o persoana sa ma fac in fata curva...

Bafta.

| kiwii a răspuns:

Ahh.pai s'ar putea lasa cu bataie sincerhee hee. Sunt cea mai calma si pacifista persoana pana cand sunt facuta curva sau pana se ia cineva de familia mea. Daca in mod normal ii las sa ma injure pana obosesc, la asta ma enervez si explodez.Injur si dau cu pumnii.

| Alisa a răspuns:

Ii zic sa repete ce a spus si ca il las fara mostenitor!winking
Nu stie nimic despre viata mea si nu are niciun drept sa ma jigneasca.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu stiu de ce va purtati voi de parca ar fi ceva rau...eu i-as multumi pentru compliment.
http://www.zazzle.com.au/......6366311545

| Andra2503 a răspuns:

Daca chiar vrei sa raspund :
1 la mana niciodata nu m-a facut si nu o sa ma faca pentru ca nu are dc
2 la mana ignora-l (depinde dc spune asta )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea demonstratii ca nu esti. Da-i carbuni.Baga-te pe el si demonstreaza-i.

| Razvan a răspuns:

Nu i-as face nimic.Cand eram mica, mami mi-a zis sa protejez animalelehee hee

| LuizaaxD a răspuns:

K sa vedem: eu lasi lasa in pace spunandu-i ca adevarul este ca cine face asla este facutul deci el este curvar. ca ai inteles?!?

| SakuraTheCherryBlossom96 a răspuns:

Il ignor pur si simplu. Exact asa fac si cu colegii mei de clasa care ma fac specimen.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu traiesc in astfel de medii.