| Darry a întrebat:

Cum ati reusit sa gasiti acest site?, adica de unde ati stiut de site-ul TPU?

Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Din intamplare de plictiseala. dar nu regret ca l-am gasit:*:*:*

18 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Am primit adresa de la un coleg... era in noiembrie anul trecut. Atunci era vorba de o actiune umanitara - se strangeau bani pentru un camin de copii - Sfanta Ana. TPU dona pentru fiecare intrebare care si-a gasit raspunsul (adica premiata) cate un euro. Eu m-am gandit initial sa muncesc cat pot mai mult ca sa strang bani... pentru copiii. Pe urma a devenit o placere, s-au adunat din ce in ce mai multi utilizatori... si s-a modificat si site-ul imbunatatindu-se. Imi place acest site si sper sa dureze cat mai mult timp.

eileen
| eileen a răspuns:

Cautam ceva pe google si am ajuns aici. Nu am mai plecat de atuncihee hee

Bula
| Bula a răspuns:

Am gasit reclama cu link pe un alt site si m-am facut curios...

| dulshe a răspuns:

Pai ma interesa o intrebare ff tare...si am scris in google acea intrebare, si mi-a iesit acest site unde deja aveau intrebarea aceasta...si asa l-am descoperit...
I♥TPU!

| JustMeFlory a răspuns:

Cautam pe google referitor la o intrebare care am gasit'o aici si asta a fost! mi-a placut fff mult si mi-am facut cont...big grin...chiar imi place pe TPU pentru ca sunt numai oameni de gasca!

V'am pupat!

| gabrielutzu a răspuns:

Ratacind aiurea pa net...

| Bianca26bb a răspuns:

Am aflat de la Maria, adica Mara, Adica Puccahappy... parca :*happy

| anonim a răspuns:

Sincer sa fiu, chiar nu stiu exact, cu toate ca sunt de numai o saptamana.insa important este sa te simti bine.

| yadora a răspuns:

Cautam ceva legat de paranormal, mai multe informatii si intamplator am dat peste acest site...si aici m-am oprit, am uitat sa mai caut, acum ajut pe altii.

| Teardrop:] a răspuns:

De la o prietena care la gasit si ea din intamplarelaughingbig grin

| andi a răspuns:

Buna intrebare, de pe google, dar nu regret! a inceput sa imi placa!

Răspuns utilizator avertizat
| jani a răspuns:

De la fratele meu... tu?

| mikiscence a răspuns:

Cautam o intrebare... daca e posibila o casatorie...practic imposibilalaughingdin raspunsurile amicilor nostri virtuali...si asa m-a dus direct aici.la voi.acum doua zile...si-mi place de mor...ca de multe ori intalnesc cazuri dificile si nu gasesc raspuns singura...si nu stiu daca puteti intelege dar eu fiind stabilita in italia de 3 ani ...sa vorbesc in romana cu conationalii mei e un privilegiu!

| Darry explică:

Eu de pe site-ul Nora pentru mama, facea reclama la acest site, am intrat din curiozitate, si aici am ramas... ce-i drept, daca intri aici..."te prinde", greu te mai desprinzi.

| rahynn a răspuns:

Tot google

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am intrat din intimplare laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am cautat o intrebare si am aflat ca la randul meu pot ajuta oameni.