Am primit adresa de la un coleg... era in noiembrie anul trecut. Atunci era vorba de o actiune umanitara - se strangeau bani pentru un camin de copii - Sfanta Ana. TPU dona pentru fiecare intrebare care si-a gasit raspunsul (adica premiata) cate un euro. Eu m-am gandit initial sa muncesc cat pot mai mult ca sa strang bani... pentru copiii. Pe urma a devenit o placere, s-au adunat din ce in ce mai multi utilizatori... si s-a modificat si site-ul imbunatatindu-se. Imi place acest site si sper sa dureze cat mai mult timp.
Pai ma interesa o intrebare ff tare...si am scris in google acea intrebare, si mi-a iesit acest site unde deja aveau intrebarea aceasta...si asa l-am descoperit...
I♥TPU!
Cautam pe google referitor la o intrebare care am gasit'o aici si asta a fost! mi-a placut fff mult si mi-am facut cont......chiar imi place pe TPU pentru ca sunt numai oameni de gasca!
V'am pupat!
Sincer sa fiu, chiar nu stiu exact, cu toate ca sunt de numai o saptamana.insa important este sa te simti bine.
Cautam ceva legat de paranormal, mai multe informatii si intamplator am dat peste acest site...si aici m-am oprit, am uitat sa mai caut, acum ajut pe altii.
Cautam o intrebare... daca e posibila o casatorie...practic imposibiladin raspunsurile amicilor nostri virtuali...si asa m-a dus direct aici.la voi.acum doua zile...si-mi place de mor...ca de multe ori intalnesc cazuri dificile si nu gasesc raspuns singura...si nu stiu daca puteti intelege dar eu fiind stabilita in italia de 3 ani ...sa vorbesc in romana cu conationalii mei e un privilegiu!
Eu de pe site-ul Nora pentru mama, facea reclama la acest site, am intrat din curiozitate, si aici am ramas... ce-i drept, daca intri aici..."te prinde", greu te mai desprinzi.