Credite le se pot face rost prin obtinerea trofeelor de la plante, fruncte sau animale. mai este o modalitate de a incarca de pe telefon. depinde cat credit ai pe telefon... sper ca te-am ajutat pupici :*
Daca plantezi acelasi tip de planta de mai multe ori,o sa castigi funde : prima data alba,dupa aceea rosie,iar dupa cea rosie,una albastru,dupa ce ia-i fundita albastra,si continui sa plantezi aceeasi planta o sa faci si cupa
La cupa iti da un nr. de credita si experienta
Poti sa faci cupa si la unele animale:porcul,oaia, etc
Sau daca vrei, iti cumperi monede hi5 cu cardul dupa care cumperi de pe acele monede Barn Buddy Credits.
Si monedele acelea galbene se fac prin recolta.
Sper sa fi inteles.
Pe barn buddy castigi credite facand cupa la fructe, legume, animale sau flori. Iar creditele pe hi5 se cumpara platind cu cardul
Credite poti face daca faci cupe la flori la fructe si la animale poti vedea despre ce este vorba acolo sus la arhivements iar monedele le castigi cand iti culegi florile si dai la storehouse si o sa iti dea o anumita suma de bani. Sper ca te-am ajutat
Credite la barn buddy poti sa obti daca colectezi de multe ori o planta/un animal si monede la hi5 nu poti sa obtii decat daca le cumperi
Monedele se pot obtine prin obtinerea trofeelor la plante, animale sau fructe. mai este o metoda sa-ti incarci de pe telefon asa cum fac si eu... depinde cat credit ai :X sper ca te-am ajutat dar ce lv ai?
anonim_4396 întreabă:
Anutza_1102 întreabă: