| Summer5505 a întrebat:

Cum castig Starcoins pe Stardoll.com?

5 răspunsuri:
| printesa00 a răspuns:

Simplu.Iti apare acolo sus, in stanga la daily tasks si acoolo iti va spune ce sa faci. Bye si bafta!

| MariaMarya85 a răspuns:

Click! http://www.youtube.com/watch?v=zN7hhYxBL-E
Acolo ai o lista ce sa faci pentru a castiga starcoins.

| lightblueC a răspuns:

De fiecare data cand te logezi, iti salvezi tinuta, machiajul, cumperi ceva din starplata, votezi pe cineva, votezi un album sau un scenariu primesti cate 4 sau doi starcoins. Trebuie sa fii activawinking

| RalucaAllen a răspuns:

Deci, tu apesi acolo unde sunt niste banuti mov, acolo sus, si daca dai sagetica pe ei scrie Your Starcoins. apesi acolo si iti apar niste cerinte, pe care daca le faci castigi bani. Poti castiga maxim 40 stacoins! Nu 4 laughing Pai cateva din cerinte ar fi: salvezi suita ta, your medoll, albumul, votezi the best outfit, the best design, joci un joc, imbraci o vedeta si o salvezi in album, te inscrii la un club, participi la o petrecere, dupa dai la my page si dai design and sell si faci fashion design si interior design, apoi votezi pe cineva la suita, album, si scenery, daca faci toate astea castigi 37 starcoins, iar mazimul e de 40 si atunci poti sa mai dai un comm la cineva la suita, album sau scenery. Eu ti-am zis doar cateva...Sant mai multe cerinte si pentru fiecare castigi o anumita suma de starcoins. Cate 40 starcoins poti sa faci o data la 24 de ore, vezi ca scrie acolo cat timp mai ai pana poti sa faci din nou...Cam asta ar fi. Eu sper sa intelegi ce am scris eu si sa faci caaaati mai multi bani! SUCCES! :* happy Sper ca ti-am fost de ajutor!hee hee

| Chaeline a răspuns:

Exista si Stardoll in romana

Întrebări similare