Intelegatori si sa nu fie niciodata impotriva a ceea ce spui(numai daca chiar e gresit)
Aia care te lasa in pace cand iti e bine si care atunci cand ti-e mai greu sa stea pe capul tau.
Numai bine.
Pai..stiti care e chestia, eu sunt fata si nu prea am prieteni adica am doar asa colegii de clasa, si vara asta n-am prea iesit deloc afara pentru ca nu am avut cu cine pentru ca unele colege sunt cum ar fi in alte grupuri de prietene de pe la alta scoala si eu nu am cum sa ma autoinvit sa ies cu ele ca mi se pare ca as fi nesimtita si oricum nu prea vreau, alte fete stau mai mult pe la tara si d'astea. Pur si simplu nu e nimeni care sa se intereseze de mine, adica nu e nimeni care de exemplu sa ma sune doar asa ca sa ma intrebe ce fac, asa fara motiv, doar atunci cand au nevoie de ceva suna. Eu oricum de abia astept sa merg la scoala pentru ca acum trec clasa a9a si o sa am colege noi si sper sa gasesc fete care sa imi fie prietene adevarate
Sa tina la tine neconditionat, sa aiba o personalitate puternica si o minte ascutita a.i. sa dezbateti subiecte interesante si argumentele lui sa iti dea de gandit.Mai mult de atat ce ai putea cere? Hard enough to find it?
Drăguți la suflet.
Glumeți (ca mine ar ajunge, nu-s asa pretentioasă, nu?), nebuni, cand viata o cere (asta ca sa nu lase viata sa facă ea pe nebuna, cand te astepti mai putin!) si veseli, sa ai cu cine rade. Sau plânge (de bucurie, de ce credeați?). Da, e foarte adevarat, si la necaz e bine sa-ti fie alaturi. Care mai rămâne! Si daca mai rămâne!
Intelegarori,de treaba, ascultatori, saritori sa nu te minta, sa te faca sa te simti bine in pteajma lor, sa imparta lucrurile lor cu tine si sa se poarte frumos si politicos cu tine. Asta e parerea mea
tpuareproblemetehnice întreabă: