| tudorflorin96 a întrebat:

Cum credeti ca suntem vazuti in strainatate datorita tiganiilor?

Răspuns Câştigător
| Zippy a răspuns:

Ca niste rahati in ploaie.Romanii in strainatate nici macar nu mai sunt recunoscuti romani, ci rromi.Eu de felul meu sunt cel mai mare rasist care s-a nascut(dupa Hitler),daca as putea as da afara din tara toti ungurii si toti tiganii, daca nu probabil i-as trimite la mititica, sau i-as impusca. Abia astept sa mai "imbatranesc" si eu putin si la 25 de ani(dupa facultate) am sa ma tirez din tara asta de c***t si nu o sa mai calc pe aici.O sa imi schimb si numele, iar daca ma intreaba cineva daca sunt roman o sa spun NU!

6 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Foarte rau.

| Laura a răspuns:

"Trec țigani pe drum,
Drumu-i plin de fum,
Fumu-i plin de scrum,
Foc ardea!
Vai țigani, țigani,
Gipsies si gitani,
Fără cer si ani,
Trec pe drum!
[...]
Giacardea, cardea,
Gialino mura,
Gia mura, mura,
Ce mișto.", cam așa laughing.

| LionelJosh a răspuns:

Depinde de tarathinking Eu am fost in Italia si la un magazin mi s-a inchis usa in nas mie si familiei mele pentru ca ne-au auzit vorbind romanestewinking Am intrebat apoi care era motivul si in fine ni s-a explicat prin geam ca "romanii" de fapt tiganii sparg magazinele si fura. In Rusia am mers cu un taxi si cand am zis ca sunt din Romania taximetristul m-a intrebat cam pe unde e astahappy In tarile nordice la fel e o rusine sa fi roman am un unchi acolo si asa ca stiu... Turcia e ceam mai prietenoasa in privinta romanilor din cate am vazut euthinking Am fost acolo vara asta si nimeni nu avea nimic cu mine...De America nu stiu prea multe, dar acolo oricum sunt tipuri si rase de oameni de pe tot globul asa ca probabil nu acorda o importanta marehappy cam atat.

| BabyBugsBunny a răspuns:

Poate ei separa etnia roma de etnia noastra da in fine nu parerea strainilor conteaza

| RaMoNa_3228 a răspuns:

Poy suntem vazuti drep hoti spalaciti sh alte cele

| Robertos33 a răspuns:

Pai...nu prea bine...Strainii nu fac diferenta dintre romani si rromi, pentru ei e tot aia. Daca spui ca esti roman ei te considera automat rrom. In Germania cand intra rromi in supermarket se anunta la difuzoare ca "au intrat romani in magazin, va rugam aveti grija". Deci, din cauza lor, toti suntem vazuti ca hoti si cersetori.

Întrebări similare