Va ninge insa cred ca va incepe prin ianuarie. Asta din cauza efectului de sera. Ati observat cred cu totii ca nu mai sunt efectiv patru anotimpuri distribuite in mod egal.
Zapada o asteapta toata lumea, dar mai ales copii care vor avea vacanta. Sunt sigur ca va ninge in aceasta luna dar trebuie sa mai avem putina rabdare.
Din pacate datorita incalzirii globale, terra are de suferit foarte mult si vremea si-a schimbat foarte mult caracteristicile.
Iarna o sa fie de lunga durata si friguroasa, insa despre zapada nu stiu ce sa spun, pot fi zone unde o sa fie si zone fara zapada.
Da, mai ales de Sf. Nicolae, de Craciun si de Revelion.Cand e sarbatoare si afara ninge, este minunat.Este o atmosfera de basm.
De abia astept sa ninga ca sa ma joc in zapada cu prietenele mele si sa alunec pe gheata!:XAstept momentul asta inca din august, de fapt chiar de anul trecut pentru ca nu a fost cine stie ce zapada in Bucuresti!
Dar nu cred ca anul asta va fi diferit de cel precedent, si nu astept sa vina zapada la mine, ma duc eu la zapada (la munte).
Am inteles ca de sarbatori o sa avem putina zapada, dar dupa revelion in ianuarie, februarie se va invartii temperatura in jurul la 10 grade
Spiritul Craciunului este mai intens atunci cand ninge.Asa simt eu. Sper sa ninga.
Un lucru e cert, frig va fi de crapa.Despre ninsoare nu stiu sigur cand si cat va fi da un lucru e sigur vom avea zapada pana de craciun, chiar si dupa! in urmoaterele 2 saptamana numai temperaturi sub 0 Gr. C cu unele zile in care va mai urca max. pana la 5 Gr. C 1-2 zile. Dar speram sa ninga. Si eu imi Doresc din toata INIMA:X!