| diuxxa a întrebat:

Cum credeti ca va fi vremea in iarna asta? Vreti sa ninga?

32 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Va ninge insa cred ca va incepe prin ianuarie. Asta din cauza efectului de sera. Ati observat cred cu totii ca nu mai sunt efectiv patru anotimpuri distribuite in mod egal.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu stiu cum va fi dar tare ar vrea sa ninga crying
Iubesc zapadalove struck

Stefan
| Stefan a răspuns:

Zapada o asteapta toata lumea, dar mai ales copii care vor avea vacanta. Sunt sigur ca va ninge in aceasta luna dar trebuie sa mai avem putina rabdare.

| antonia09 a răspuns:

Din pacate datorita incalzirii globale, terra are de suferit foarte mult si vremea si-a schimbat foarte mult caracteristicile.
Iarna o sa fie de lunga durata si friguroasa, insa despre zapada nu stiu ce sa spun, pot fi zone unde o sa fie si zone fara zapada.

| daniDeeDee a răspuns:

Da, as vrea sa ninga. Sarbatorile nu au farmec fara zapada.

| emy a răspuns:

Da, mai ales de Sf. Nicolae, de Craciun si de Revelion.Cand e sarbatoare si afara ninge, este minunat.Este o atmosfera de basm.

| Gabry a răspuns:

De abia astept sa ninga ca sa ma joc in zapada cu prietenele mele si sa alunec pe gheata!:XAstept momentul asta inca din august, de fapt chiar de anul trecut pentru ca nu a fost cine stie ce zapada in Bucuresti!
Dar nu cred ca anul asta va fi diferit de cel precedent, si nu astept sa vina zapada la mine, ma duc eu la zapada (la munte).

| Brigitta a răspuns:

Nu stiu cum va fi vremea dar eu vreau sa fie zapada! Mi-e dor sad

| Rezzo a răspuns:

Am inteles ca de sarbatori o sa avem putina zapada, dar dupa revelion in ianuarie, februarie se va invartii temperatura in jurul la 10 grade

| di@n@ a răspuns:

Spiritul Craciunului este mai intens atunci cand ninge.Asa simt eu. Sper sa ninga.

| Andreeagen a răspuns:

Sper sa ninga insa nu cred ca va ninge pana de craciunstraight face

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A inceput sa se raceasca usor usor, cred ca v-a ninge dupa revelion.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ştiu, nu ştiu ce să cred, vremea e foarte înşelătora, ar fi aşa de frumos să ningă de sărbători, ne-am intra cu adevărat în spiritul sărbătorilor...
Mult succes şi sărbători fericite happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine nu ar vrea sa ninga! dar sunt slabe sperante! oricum eu astept cu nerabdrare sa ninga!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa data de 15 decembrie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da as vrea f mult sa ninga mi-e dor de iernile de altadata cu multa multa zapada.Si sarbatorile au farmecul lor cand exista zapada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un lucru e cert, frig va fi de crapa.Despre ninsoare nu stiu sigur cand si cat va fi da un lucru e sigur vom avea zapada pana de craciun, chiar si dupa! in urmoaterele 2 saptamana numai temperaturi sub 0 Gr. C cu unele zile in care va mai urca max. pana la 5 Gr. C 1-2 zile. Dar speram sa ninga. Si eu imi Doresc din toata INIMA:X!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca iarna aceasta nu o so uita niciodata ca eu cred ca va ninge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A si ninga cu cicat la voi in cap google

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da vreau sa ninga si nu cred ca va fi frig

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ca am pus cauciucuri de iarna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit ca ziua vor fi vreo 10-15 grade si noapte cu minus dar sper sa ninga, imi doresc mai ales sa ies cu copiii sa ne batem in pauze la scoala. Daca ar ninge, sarbatorile ar fi mai altfel. Sigur v-a ninge!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doi trei fulgi. La munte o sa fie cea mai multa zapada. Da vreau sa ninga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wa ninge sigur cate un fulg la 2 min

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da vrem

| Popescu Olivia a răspuns:

Pai sper sa nu ninga macar de zapada sa facem economie.

| stuff0happens a răspuns:

Nu cred ca va ninge mult, dar da cu siguranta as vrea sa ninga.

Întrebări similare