anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum cuceresc cu baiat?

Răspuns Câştigător
cristian
| cristian a răspuns:

Prin inteligenta.
Dar invata mai intai sa scrii bine, pentru ca vei fi nevoita sa-i scrii baiatului, scrisori sau biletele.

8 răspunsuri:
| beba a răspuns:

Prin frumusetea sufletului tauhappy, prin simplitate si nu in ultimul rand prin folosirea unui limbaj potrivit.In ceea ce priveste aspectul exterior consider ca o fata si un corp ingrijit, un parfum discret, o culoare cat mai naturala a parului dar si alegerea unor tinute vestimentare care se potrivesc conformatiei tale sunt o cale sigura spre succeshappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bineinteles ca prin inteligenta. dar trebuie sa o bagi in gura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uneori barbatii doresc sa fie cuceriti doar cu relatii sexuale? Dar asta nu e cel mai principalu (cred eu...) Ai nevoi de efort... Si nu uita baiatul se uita la infatisare dar nu in suflet. (Eu vorbesc ca o fata?) da. eu sunt BAIAT... si cred ca ce spun nu e ce ce vreai sa auzi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa vezi daca el te place. Vorbiti mult si vei afla din privirea lui ca te place. Nu comunicati pentru moment prin scrisori, mult mai practic pe messenger. Nu va stii cu cine vorbeste.

Cand veti vorbii fata in fata nu arata ca il placi, trebuie sa pari ca sunteti doar prieteni. NU SPUNE NIMANUI CA ESTI INDRAGOSTITA!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci am si eu o problema daca ma puteti ajuta : Mie imi place de un baiat si el mi-a zis clar :daca vreau sa am o relatie cu el trebuie sa... eu am 15 ani si nu sunt sigura ca vreau sa imi incep viata sexuala si nici nu cred ca e o persoane de incredere adica ma risc sa afle tot liceul de me si din astea... vreau sa stiu si eu cum sa fac? ma putiti ajuta va rogggggggcrying
m-am saturat sa plang din cauza lui cryingsi cu alt baiat nu mai pot sa fiu adica am incercat iar atunci cand ma sarutam cu baiatul respectiv il vedeam numai pe baiatul la care tin nu mai pot sa fac nimic fara sa ma gandesc la el. hellp me plss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fal gelos si iti zice singur ca te place.

| andrada005 a răspuns:

Normal ca prin felul tau de a fii... dar fii cat mai sigura pe tine...cat mai frumoasa...arata-te interesata si flirtreaza cu el...

| BrunetaSexy11 a răspuns:

Daca tu vrei sa cuceresti un baiat trebuie sa fii tu insati nu sa te prefaci ca nu esti interesata! fii tu insati si el te va placea asa cum esti

Întrebări similare