| BluePuff_3062 a întrebat:

Cum dai mesaj cu nr.ascuns,daca esti in Cosmote? Mersi.

Răspuns Câştigător
prfml
| prfml a răspuns:

Nu mai exista aceasta optiune in serviciile telefoniilor mobile. Multi dintre noi am primit cel putin o data un mesaj de tipul "Compania X te felicita pentru ca ai castigat produsul Y. Daca vrei sa intri in posesia lui trebuie sa..." in care utilizatorului i se solicita sa intreprinda o actiune, de cele mai multe ori sa achizitioneze coduri pentru cartele preplatite de telefonie mobila si sa trimita acele coduri prin SMS la un anumit numar de telefon. Pacat ca lipsea informarea.

22 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Nu se poate da mesaj cu numar ascuns de pe cosmote pe alta retea, sau invers. din cate stiu eu decat cei de la orange au aceasta optiune. poti doar suna cu numar ascuns.

| AndreyIstetul a răspuns:

Pai! Depinde de telefon! Daca vrei sa suni cu un numar ascuns cauti undeva la setari si dai din modul Imiplicit pe Dezactivare! De mesaj, nu stiu! Nu am incercat niciodata! Nu cred ca se poate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...pe intuneric, nu te vede nimeni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
A apus de mult acea posibilitate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merge, din pacate. cea mai buna metoda este sa-ti iei o cartela cu numar nouo si sa nu iti stie nimeri nr, si poti sa dai mes ca si cand ai fi nr ascuns :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut sunt alin din buc si eu stiu ca se poate da sms cu numar ascuns am vazut la cineva si sunt sigur...id meu pentru toate fetele frumoase din buc care vor sa ma contacteze alyn_samuraiul2007 va astept sa ne cunoastem mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot da mesaj cu "suna ma " pe cosmote?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se dau pe orange *RI#sms

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrti pe http://www.ascuns.mobi/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Potzi afla un nr ascuns doar daca il prinde casuta vocala si dupa ce primesti sms de la casua apelezi casuta si iti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt Alina se poate da sms daca adaugi *Ri#

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

#31#

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba fratilor va anunt pe toti ca va inselati de trimis merge trimis eu am trimis era ceva de genu *s*si textul lipit de ultima steluta da *** eu am mai incerca si nu merge cred ca am uitat ceva mai trebuie ceva mai uitati-va si voi pe site-uri din strainatate ca in romania no sa gasiti nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Formezi *#30#inaintea nr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate nu se mai poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

0769869208

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se dau dar doar in Orange

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa ii faci o farsa unui prieten trebuie sa suni la *34* si acolo scrie mesaj ascuns numer ascuns si iti alegi varianta si apoi dupa aceea dai accept si incepi sa scrii mesajel dorit.

| pink_2313 a răspuns:

Din cate stiu eu nu poti da sms cu numar ascuns, poti doar suna. totusi daca afli anuntama ca si pe mine ma intereseaza

| danovy a răspuns:

Nu se mai dau sms-uri cu nr ascunstonguetonguetongue as vrea si eulaughinglaughing

pe nici o reteatonguesad

| Roca_Carmen_1985 a răspuns:

Pai simplu *111*numarul de telefon #