Cu smirghel freci pana se ia, freci pana se ia vopseaua , si o revopsesti cu spray negru sau vezi tu
Salut, cu o suflanta de aer cald se da jos foarte usor. Dupa ce se incalzeste devine cauciucata, si o poti da jos cu o sarma. Ti sarma de capete si o tragi peste barele de la cadru. E putin mai greu la inceput, dar dupa ce te prinzi merge foarte repede. Am curatat 2 biciclete intr-o ora. Mai sunt ceva diluanti pentru vopsele tratate si lacuite dar nu am incercat. Bafta
Nustiu...incearca cu diluant pentru. vopsea sau cu dizolvant de unghii pentru o portiune mai miuca, ori poti sa o "racai" cu un smilgher (habar no am daca am scris bine pentru ca no me pricep la din astea) sau cu un din ala...cum ii zice?-de se da tapetul jos de pe pereti. Sper sa-ti fie de folos! Bye!
Nu stiu sigur, dar exista o substanta speciala care indeparteaza orice fel de vopsea. ar trebui sa intrebi la brico, la practiker etc.
Cu smirglu ala care dai si pe pereti sa se duca vopseaua sau daca nu duo la fier vechi!
Incearca sa o incalzesti...dai cu o butelie de gaz.dar mai intai scoate cabluri schimbat-oare etc
slv30 întreabă:
Onofresh2000 întreabă:
florynflr19 întreabă: