| andreisandu28 a întrebat:

Cum dau jos vopseaua originala dupa bicicleta? cu ce o dau jos?

9 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Cu smirghel freci pana se ia, freci pana se ia vopseaua laughing, si o revopsesti cu spray negru sau vezi tu

| Gabonne1982 a răspuns:

O arzi cu lampa cu benzina

| CorontzGurGurul a răspuns:

Salut, cu o suflanta de aer cald se da jos foarte usor. Dupa ce se incalzeste devine cauciucata, si o poti da jos cu o sarma. Ti sarma de capete si o tragi peste barele de la cadru. E putin mai greu la inceput, dar dupa ce te prinzi merge foarte repede. Am curatat 2 biciclete intr-o ora. Mai sunt ceva diluanti pentru vopsele tratate si lacuite dar nu am incercat. Bafta

| dyanagabryela a răspuns:

Nustiu...incearca cu diluant pentru. vopsea sau cu dizolvant de unghii pentru o portiune mai miuca, ori poti sa o "racai" cu un smilgher (habar no am daca am scris bine pentru ca no me pricep la din astea) sau cu un din ala...cum ii zice?-de se da tapetul jos de pe pereti. Sper sa-ti fie de folos! Bye!

| BogdanAiud a răspuns:

Cu smirghel freci mult big grin

| heddy10 a răspuns:

Cu smirgher, freci pana iti ies ochii din cap.

| laryyssaa a răspuns:

Nu stiu sigur, dar exista o substanta speciala care indeparteaza orice fel de vopsea. ar trebui sa intrebi la brico, la practiker etc.

| Florin43 a răspuns:

Cu smirglu ala care dai si pe pereti sa se duca vopseaua sau daca nu duo la fier vechilaughing!

| Marius_3897 a răspuns:

Incearca sa o incalzesti...dai cu o butelie de gaz.dar mai intai scoate cabluri schimbat-oare etc tongue