| nona14 a întrebat:

Cum devii expert?

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

Prin cat mai multe pucte, dar mai ales prin cat mai multe intrebari folositoare, inteligente. Daca ajuti, titlul vine de la sine.happy

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Raspunzand foarte bine la foarte multe intrebari!
Succes!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Raspunzi constant la intrebarile carora le cunosti raspunsul. Bun simt si ras inteligente.

| Cσσкiє a răspuns:

Bună.
Trebuie să ai măcar 500 de răspunsuri oferite. Apoi trebuie ca din totalitatea răspunsurilor oferite o mare parte să fie şi câştigătoare. Contează mult şi modul în care obţii aceste fundiţe (răspunsuri câştigatoare). Trebuie să provină din întrebări diverse dintr-o multitudine de categorii. Trebuie să dai dovadă de bun simţ, dorinţa sinceră de a ajuta si să scrii corect.
Pa, pa.

| ImmortalQueen a răspuns:

Trebuie sa ai cat mai multe raspunsuri castigatoare.winking

| Elena1234456 a răspuns:

Te faci util, raspunzi la cat mai multe intrebari si castigi respectul celorlalti useri happy.

mlm
| mlm a răspuns:

Crezi ca te incalzeste cu ceva ca esti expert? Parerea mea este ca nu, important este sa dai cat mai multe raspunsuri bune care sa ajute pe altii, in rest expert sau nu cred ca are mai putina importanta.

| MusicisMusic a răspuns:

Devi utilizator si membru TPU dupa ce ai 200 de intrebari castigatoare! Rasapunde si tu la ultima mea intrebare si iti dau fundita daca ma ajuti si tu pe mine cu o fundita si un raspuns bun pentru intrebarile alea! Succes

| Derii12 a răspuns:

Devii expert daca ai multe fundite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu foarte mult exercitiuhappy

Întrebări similare