| Diana0987 a întrebat:

Cum devin astia experti TPU?

Răspuns Câştigător
| Erika120192 a răspuns:

Hey,
Buna happy

Ca sa devii un expert TPU trebuie sa ai multe raspunsuri castigatoare cam 300-400batting eyelashes

XoXo

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu devin ci li se acorda titlul. Nu stiu cum au primit altii titlul dar pot sa-ti dau exemplul meu, la data acordarii aveam o perioda de activitate pe site de 86 de zile, cca 2500 de raspunsuri, din care cca 350 castigatoare si cca 1500 de raspunsuri folositoare si inteligente, din mai multe categorii si vreo 250. 000 puncte. Daca te uiti la clasament vei observa ca aproape jumatate, din primii 100 clasati, nu sunt experti desi au mii de raspunsuri si sute de raspunsuri castigatoare. Succes si numai bine!

| Magnific a răspuns:

Pai devin prin un numar mare de Raspunsuri castigatoare.adica. daca tu ai raspuns ce-l mai bine la o intrebare ai o Fundita (Raspuns Castigator ) si cu cat acumulezi mai multe e mai bine.si pe urma la un numar nu stiu care dar sigur un nr mare de fundite. o sa devi expert/ahee hee de exemplu poti sa-mi dai fundita acolo in dreapta big grin Bafta

| maryana5 a răspuns:

Datorita raspunsurilor inteligente bazate nu numai pe cunostinte in domeniu ci pe sfaturi de viata, cu adevarat folositoarewinking

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Utilizatorii TPU, pe baza raspunsurilor oferite sunt alesi de conducatorii site'ului pentru a fi expertihappy

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Trebuye sa strangi 115 fundita, da trebuie si sa obtii si voturi inteligent, folositor si amuzant. Dupa ce vei obtine toate astea vei deveni si u expert TPU. Fundita?

| Suzy a răspuns:

Pai sunt invitati la sondaje sau chestii de genu si te intreaba cine crezi ca ar putea fi expert TPU, iar cei cu cele mai multe voturi sunt experti!happy

Fundita?big grin

| Suzy a răspuns:

A si. dau multe raspunsuritongue

App de unde stie ala anonim ca nu ai sanse?

| Abcfunny a răspuns:

Bună!
Nu este o regula am vazut useri si cu rank de 100 si nu este expert ...asa că stai linistit. am vazut ca trebuie sa te "voteze" alti useri" asa ca daca nu ai "pile" ramai fara expert

| chocolate27 a răspuns:

Cel care are cele mai multe fundite acumulate devine expert TPU

| danaalexa a răspuns:

Stau toata ziua pe TPU dau raspunsuri la toate intrebarile se straduie si cauta cele mai bune raspunsuri, primesc fundite si fac punctaj mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"astia"?!
au muncit si sunt inteligenti! se pare ca n-ai sanse!