| BlackStar10 a întrebat:

Cum drc poti sa iti faci prieteni intr-o tara ca germania? unde oameni sunt reci si inchisi la minte, frate parca tara asta e plina de copii nazistilaughing Oameni inchisi ca astia nu am vazut in viata mea XDXDXDXD si urasc limba asta incerc de un an sa o invat si nu pot i mean damn e... ah invervanta rau!

3 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Vad ca esti un tanar care probabil locuiesti in Germania. Întrebarea ta este putin cam deplasata, nu poti sa te exprimi asa la adresa unui popor. Si eu am fost in Germania la Munchen, am stat o saptamana, am reusit sa-mi fac prieteni acolo si acum comunicam pe net. Este un popor nu atat de ospitalier si prietenos cum este poporul roman dar daca incerci sa le inveti limba si obiceiurile lor, descoperi ca te-ai inselat.

| andreyusnice a răspuns:

Incerci sa inveti germana si le vorbesti in germana.Stiu sentimentul.
Sau vi cu cineva mare in societate, cunoscut de foarte multa lume si sa vezi ce vorbesc cu tine.Eu pana nu am invatat nu mi-au vorbit decat cateva persoane, mai deschise.
Germanii sunt foarte patrioti, mai putin aia din jocuri de RPG, da si acolo sunt unii...

| oOInYourDreamsOo a răspuns:

Haha laughing ai dreptate in partea aia cu copii nazisti. ai dreptate si cu aia ca is fff inchisi si reci. Poate tie ti se pare ciudat, dar ei se inteleg. Poate si lor li se pare ciudat ca noi ne intelegemlaughing deci Whatever...Iar cu germana sincer nici mie nu-mi plk, dar am noroc ca nu fac la scl laughing whoho.:X:X