Eu acum trec clasa a 6-a, deci iti dai seama ca sunt experta...Sa stii ca nu e asa grea cum spune lumea.Eu am fost cam speriata la inceput, deoarece toti imi spuneau ca o sa fie greu, dar nu a fost asa. Materiile sunt:limba romana, matematica, engleza franceza sau germana, biologie, dirigentie, geografie, istorie(in clasa a4-a mi-a placut istoria la nebunie, acum nu imi mai place), muzica, desen, tehnologie, educatie fizica, religie si depinde ce optionale o sa aveti.Eu am avut educatie economica si ceva gen educatie plastica.Ma bucur ca te-am putut ajuta.
Funda?
Materiile sunt cam aceleasi numai ca o sa ai in plus biologie, franceza sau germana si dirigentie
Mai grea priuma luna pana te obisnuiesti cu profesori
o sa ai materii de genu:mate, romana, engleza, franceza, geografie, istorie, eds, edt, ed fizica, biologie cam astea le-am avut eu succes! sa ai numai note de 10
Pai eu trec in clasa a 6 a. Sa-ti zis materiile:
1.Romana
2.Matematica
3.Franceza
4. Engleza
5. Ed. Plastica
6. Ed. Fizica
7. Ed. Muzicala
8.Istorie
9.Biologie
10.Geografie
11. Tehnologie
12. Dirigentie
13.Religie
Sper ca te'am ajuat:*
Fundita?
Buna ana, eu acum intru in clasa. a 11 a. E frumos in clasa. a 5 a. Un pic mai greu pana te acomodezi cu toti profesorii, materiile.
Materii care se fac sunt : mate, romana, isto, bio, muzica, relgie, sport, engleza, eventual franceza sau germana, etc.
Multa bafta la invatat!
La nceput o sa fie putin grea ca o sa fie mai multi profesori. O sa ti se para ca unu e prost, unu chelios altu ochelarist. Materii: limba romana, matematica, engleza franceza, biologie, dirigentie, geografie, istorie, muzica, desen, tehnologie, educatie fizica, religie.Bafta:*.